Житейската съдба на асцендент Стрелец

Стрелец

Великодушни, позитивни, усмихнати – все качества на хората с асцендент Стрелец. Любими в живота им са предизвикателствата.

Хората с асцендент Стрелец са родени с усмивка. Те са способни да се адаптират към всяка една ситуация. Непрестанното им желание за нови знания перфектно се съчетава с авантюристичната им натура. Виждат позитивното във всяка една ситуация, като с лекота пренебрегват дребнавостите и несъвършенствата.

Асцендент Стрелец е непредубеден към никого. Той винаги търси искреността, честността и добротата у всеки. Когато обаче загубите доверието им, те стават критични и резервирани.

В живота си тези хора преследват само големи цели. Не се поддават на контрол и ограничение. Изключително самовлюбени, те поддържат профилактична дистанция, с която държат останалите „ръководители” настрана. Винаги предпочитат да се оправят сами.

Непринудеността е в същността на хората с асцендент Стрелец. Те се отнасят еднакво с близки, роднини, деца и изобщо – с всеки човек. Понякога обаче оптимизмът им ги кара да дават напразни обещания. Изключително много държат на личната си свобода, но и дават такава на околните.

Мечтаене

В житейския си път хората с асцендент Стрелец допускат много грешки. Те обаче не се отчайват от тях, а напротив – учат се и продължават уверено по своя път. Неуморни са и постоянно се занимават с нещо. Динамиката е същността на техния живот.

Нестандартното мислене на тези хора ги прави много оригинални и изпълнени с идеи. Винаги могат да изненадат околните с интересни идеи, които обаче често са грандомански и не се отличават с определена детайлност.

Хората с този асцендент имат изключително богата обща култура. Всяка информация, която получат, те могат да използват по подходящ начин.

Понякога са приемани като повърхностни и наивни, на база на прекалено оптимистичния си поглед към света. Вроденото им чувство за хумор обаче им помага във всяка една ситуация.

У партньора си те търсят нови чувства и усещания. Често го провокират, а разнообразието и предизвикателствата държат огъня жив.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Andrea
Andrea
28.06.2015 02:04
Biv6tot mi gadje be6e strelec tazi zodiq majete sa jenkari tova sam zabelqzala mnogo barzo im pisva edna jena I taraqt druga
3
2
Елена
Елена
28.06.2015 16:35
асцендентът не е зодията
7
0