Житейската съдба на асцендент Водолей

Водолей

Всяка зодия има своя асцендент. Той се определя от датата и часа на раждане. Хората с асцендент Водолей са изключително индивидуални, със силен дух и буден ум.

Хората с асцендент Водолей са изключително самостоятелни. Често доказват своята индивидуалност чрез оригиналните си идеи. Обичат да се впускат в начинания, които другите смятат за непосилни. Те надрастват ограничения с помощта на свободния си дух.

Конвенционални норми в съзнанието им просто не съществуват. Дълбоката интуиция и интелектуална проникновеност ги карат да избират трудните пътища, тъй като истински вярват, че могат да покажат на света, че сами си проправят пътя в живота. Това е сред малкото неща, които могат да им донесат удовлетвореност от живота.

Житейската съдба на хората с асцендент Водолей се върти в стремеж към постоянно развитие. Те повишават квалификацията си непрекъснато, независимо в какво се изразяват интересите им.

Работното място и обкръжението им са стриктно избрани именно в тази насока. Обичат себе си, като понякога това се превръща в егоистична мания. Впускат се във всяко предизвикателство, което си заслужава. Не понасят рутинния и скучен начин на живот.

Наука

Асцендент Водолей иска винаги да изрази себе си по нов, неповторим начин. В зависимост от личността на самия човек, това варира от изключителна оригиналност до неповторим и неподражаем характер.

Ако асцендентът ви е Водолей, вие най-вероятно сте енциклопедична личност. Трупате знания, които на моменти дори изглеждат излишни. Въпреки това винаги знаете кога и как точно да ги използвате.

Винаги търсите обяснение за случващото се, а в общуването си с околните винаги намирате разбираем език. И това въпреки че смятате себе си за най-умни и велики. Често се оказвате в ролята на изповедници и съветници, без сами да сте търсили подобен ефект.

Хората с асцендент Водолей са въплъщение на хуманизма. Бавно приемат промените и трудно могат да бъдат впечатлени. Приемат по по-различен начин света около себе си, като го пречупват през собствената си призма и разбирания.

Децата с асцендент Водолей съзряват по-бързо от връстниците си. Ориентирани са към науката, а в области, като философията и религията, достигнат метафизично осъзнаване.

Редица просветители в сферите на науката, духа и философията, които са променили представите на света, са с този асцендент.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати