Седем типа характер според чертите на лицето

Седем типа характер според чертите на лицето

Форма на лицето

Отличителните белези на лицето могат доста точно да определят един характер. На това мнение са специалисти от различни сфери, които определят 7 основни нрава въз основа на лицевите черти.

Водачът

Кръгло лице, отворен поглед и тънки устни са основните черти на този тип. Водачът е толерантен човек, който непрекъснато се стреми да разшири мирогледа и мъдростта си.

Водач

Хората с това лице по правило са интелигенти и със силна воля. Много държат на морала и честните отношения между хората, но правят впечатление с техния груб и често остър език.

Занаятчията

Занаятчия

Сърцевидно лице, уморен поглед и добре оформени, плътни устни притежава човек от типа Занаятчия. Той е креативен, със силно развито въображение и харизма.

Привлича хората около себе си като магнит. Хората от този тип се стремят да създават красота и творчество. Лесно обаче се разсейват, а да се задържи вниманието им на едно място е истинско предизвикателство, тъй като бързо се отегчават.

Войникът

Войник

Войниците имат квадратно лице, сърдит поглед и почти сключени вежди. Тези хора са с буен темперамент – лесно избухват и помитат всичко около себе си.

Войниците са хора на действието и никак не харесват хора, което повече говорят, отколкото в действителност да свършат нещо. Хората с този характер не търпят чужди команди, но и нямат проблем да изразят открито и често мнението си.

Геният

Гений

Геният притежава овално лице, строг, дълбок поглед и плътни вежди. Човек от този тип провокира уважението на другите, без дори да е обелил дума.

Те не обичат празните приказки и предпочитат повече да наблюдават и анализират поведението на хората около себе си. Гениите са уравновесени личности, които много рядко биха загубили самообладание. Те вярват, че превъзхождат останалите с ума си.

Комик

Комикът

Сърцевидно лице с остри черти, плътни устни и ведър поглед притежава комикът. Тези хора са творчески настроени, а позитивното им настроение лесно заразява околните.

Комиците са приятна компания, обичат да се център на внимание, което ги прави отлични изпълнители. Комиците са весели и добронамерени хора, но не винаги се отнасят сериозно към задълженията си.

Свещеник

Свещеникът

Свещеникът има бадемово лице, плътни устни и котешки очи. Те са много амбициозни хора и влагат цялото си време и сили в постигането на целите си.

Освен това има състезателен дух и винаги се стремят да се представят по-добре от другите. На свещениците не им липса самочувствие, решителност и увереност. Единственото, което им създава проблеми, е прекалената им гордост.

Крал

Кралят

Широко лице с добре изразена челюст и сърдит поглед притежава човек от типа Крал. Тези хора са много самоуверени и никак не обичат други да се месят в това, което правят.

Кралете често изглеждат мрачни и строги и при тях външният вид отговаря и на характера. Те са властни личности, които с готовност прегръщат отговорностите на един лидер.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати