Бенка във вид на кръст предсказва изпитания

Бенка във вид на кръст предсказва изпитания

Тежки изпитания предсказва бенка, която е във формата на кръст, независимо в кой участък на тялото се намира, твърдят руски специалисти по връзката между бенките и бъдещето на хората. Ако бенката-кръст е в областта на главата, човек ще среща много отчуждение през живота си и често ще си намира врагове. Затова колкото може по-отрано трябва да се приспособява към обществото, в което се намира, за да има по-малко социални сблъсъци.

Кръст на гърдите предвещава несподелена любов, което може дори да доведе до трагедия. Преодолейте емоционалните си задръжки, за да не се стига до крайности поради кризи в любовта, съветват спецовете.

Бенка във вид на кръст предсказва изпитания

Кръстът на гърба говори за това, че притежателят му трябва да се пази от предателство от страна на близки приятели. Такъв човек трябва внимателно да подбира обкръжението си.

Бенка във форма на кръст на крака предвещава преследване, не веднъж или два пъти този човек ще трябва да бяга от нещо. Такива хора понякога напускат родината си, без да го желаят.

Кръст на дясната ръка – много внимателно се отнасяйте към избора на професия, защото шансът да сбъркате е голям. Кръст на лявата ръка – избирайте прецизно половинката си, за да нямате неприятности, най-вече заради изневери от нейна страна.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати