Заснеха НЛО в Бирмингам
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Заснеха НЛО в Бирмингам

Заснеха НЛО в Бирмингам

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9320
НЛО
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Истински феномен оживи град Бирмингам в Обединеното Кралство. Местен музикант засне случайно подозрителни обекти в небето и предизвика фурор в социалните мрежи.

44-годишният музикант Майк Бедуърд бил очарован от изяществото на появила се дъга и решил да я щракне с фотоапарата си. Ентусиастът направил няколко снимки, но след като разгледал фотосите, бил повече от изненадан.

Мъжът открил, че на изображенията присъстват и необичайни светещи точки. Това веднага го навело на мисълта, че без да иска, е заснел кораби на същества с неземен произход.

Междувременно нови фотоси на извънземни се появиха в интернет пространството. Според твърденията това са непоказвани досега изображения на прочутите извънземни от Розуел. Вече месеци наред специалисти твърдят, че работят упорито по разсекретяване на феноменални снимки на пришълци.

Според експертите по извънземни въпроси от новите фотоси може да се добие представа за извънземно същество, което е починало, когато през 1947 година в града е паднал неидентифициран летящ обект.

Екипът, който разследва снимките, твърди, че съществото на изображенията не е човек с увредено тяло нито мумия или макет. По думите на специалистите става въпрос за създание, което не е родено на нашата планета.

НЛО в Бирмингам

Според експертите няма как тези снимки да са фалшифицирани, защото в онези години не е била разпространено всеобщото схващане за външния вид на извънземните.

Няма начин тези изображения да са фалшиви! Без съмнение те са истински, уверява популярният изследовател на НЛО Джейми Маусан.

Случилото се през 1947 година дълго време беше пазено в тайна. Според официалната версия от онези години в инцидентът е участвал аеростат с екипаж. Десетилетия по-късно обаче истината звучи по-съвсем друг начин.

Въпреки становището на редица изследователи и любители–уфолози науката все още официално няма приемливо становище по въпроса, което предизвиква още по-разгорещени дебати.

Запалени форумци твърдят, че тези снимки са пуснати с идеята да бъде направена реклама на предстоящ документален филм, в който учените вървят по следите на извънземните. Но дали наистина е така, предстои да узнаем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати