Петгодишно момче помни предишния си живот

Петгодишно момче помни предишния си живот

Щом проговорил, шотландецът Камерън Маккоули, който в момента е на 5 годинки, казал на майка си, че трябва да се върнат на остров Бара. Двамата с нея живели в Глазгоу и тя дори не била ходила до острова през живота си. Тя не обърнала внимание, но момчето всеки ден говорело за бялата къща, където преди е живяло с братчетата и сестричките си.

По неговите думи къщата е до самия плаж. То постоянно говорело и за баща си Шейн Робъртсън, който бил премазан на остров Бара от камион. Момченцето постоянно плачело, че му липсва майка му от остров Бара и изпадало в нервни кризи. След като всички години наред твърдяли, че детето е научило всичко това от някоя тв програма, и след като го мъкнали по психоаналитици и дори по психиатри, майка му най-накрая решила да заминат за острова.

С тях потеглили лекари, психолози и специалисти по изследвания на минали животи. Те не споменали на малкия къде отиват. Когато стигнали къщата, всички с учудване открили детайли, за които Камерън разказвал – порта на оградата, която водела към плажа, както и каменен басейн в двора. Момчето постоянно търсело из двора кучето си, което по описанието му било черно и бяло.

С много усилия майка му Норма открила наследницата на къщата – Джилиан Робъртсън. Тя потвърдила, че когато била малка, с братята и сестрите си гледали черно-бяло куче. Всички те обаче са покойници. Някои от нещата, които разказвал Камерън, не са потвърдени от Джилиън – явно просто е била много малка, когато са се случили. Момчето изобщо не можело да познае в 50-годишната жена малката си сестричка, затова никой не му казал каква точно е тя.

Виж повече

Рейтинг

5 16
4 8
3 9
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Изпрати
АЗ
АЗ
30.08.2014 08:05
бебетата не могат да говорят - да но какво сънуват даже новородените сънуват вс майки знаят че ббетата сънуват КАКВО ...
1
1
аз
аз
26.09.2013 11:09
Всъщност това го гледах преди няколко години, беше документален филм и преразказа, който сте направили е неточен и преувеличен...
4
3
elcho
elcho
20.09.2013 17:50
според мен всичко е във вярата на човека, едни твърдят че няма живот след смъртта други обратното кой в каквото вярва, аз лично просто винаги съм била сигурна, че има живот след смъртта както и, че съществуват извънземни, колкото и откачено да им звучи на повечето хора.
33
1
име
име
17.09.2013 18:11
Хейли,не е от силната болка при раждането .. Децата до 1 год. помнят предишния си живот , а след това нарочно им се отнема това , за да могат по-качествено да изпълнят мисията , за която са изпратени в този живот. Те за това и до една година не могат да говорят , иначе биха разказвали и другите биха им влияли..Случай ,като това момче , са единични и не са изключени..
8
5
Vitalia
Vitalia
23.08.2013 16:06
Мисля, че има, тук на Земята е чистилището и ще се прераждаме до откат, докато не изстрадаме и разплатим всичките си грешки/грехове и не започнем да живеем според Вселенските (Божиите) закони.
А сега де? Оборете ме:)
4
3
crazygyrl
crazygyrl
19.08.2013 10:01
Това е филм, гледах го преди няколко години, тук вече взеха и филми да ни разказват :))
1
0
фотини мела
фотини мела
18.08.2013 22:37
има предишен живот
6
2
умна
умна
14.08.2013 23:44
Подкрепям изцяло "прост та дрънка"Последното му изречение ме разби от истинност.Няма никакво значение всъщност какво има след това,ако преди това си живял с човешкият си чип.Но това е мое скромно мнение.
1
1