В малкото име е заключена мисията на живота ни

Мисия в живота

Според нумерологията в малкото ни име е заключено число, което показва какъв характер притежаваме – кои са положителните и отрицателните ни страни и коя ще е най-подходящата професия за нас.

Трябва да сметнете само числата, които стоят пред всяка една буква от малкото ви име, до едноцифрено число, както е показано на таблицата. Например Иван= 9+3+1+5=18=1+8=9.

Число 1

Вие сте с предприемчив дух и винаги сте пълни с ентусиазъм и желание за нови неща. Обичате да изявявате своите възможности и сте независим, но трудно понасяте критиката и неодобрението на околните.

Имате отлични лидерски умения затова ще се справите отлично на ръководни позиции. По природа сте водач и поемате рискове, заради което ще бъдете блестящ началник. Подходящи професии са моделиер или бижутер, тъй като повечето от вас обичат лукса.

Число 2

Вие сте чувствителен и уравновесен човек, който има нужда от хармония, за да бъде щастлив. С лекота се адаптирате към новите условия и успявате да правите компромиси, но сте склонни да пренебрегвате личните си желания, за да угодите на другите.

Букви

Идеални сте за работа в екип, тъй като с вас се комуникира лесно. Имате почти перфектна интуиция и винаги сте съпричастен към проблемите другите, заради което ще се справите отлично като психолог.

Число 3

Вие сте всестранно развит и много артистичен човек. Обичате движението, промените и да опознавате чуждите култури. Имате явен афинитет към изкуството, образованието и науката.

Не се страхувате от предизвикателствата, но понякога сте склонни да рискувате до безразсъдство. Също така избягвате да поемате отговорност. Подходящи професии за вас са писател, журналист, архитект и преводач.

Число 4

Вие се отличавате с изключително търпение, практичност и организираност. Избягвате риска и предпочитате да залагате на сигурното. Често останалите ви смятат за прекалено консервативен.

Силно сте привързани към семейството си и дома. Склонните сте да се ангажирате с повече работа, отколкото действително можете да свършите.

Подходящите професии за вас са свързани с методичност, точност и подреденост. Ще се справите отлично в сферите на застраховането и на всяка административна длъжност.

Число 5

Вие сте свободолюбив човек, който обожава да пътува. Дружелюбни сте, лесно създавате контакти и се справяте с анализите. Обичате промените, но често започвате проекти, които след това не довършвате.

Идеалните професии за вас са преподавател или журналист. Отлично ще се справите и в сферата на търговията.

Число 6

Вие сте сантиментални и романтични личности, които се привличат от изкуството. Надарени сте с много таланти, но ви трябва подкрепата на близките, за да ги развиете.

Имате много приятели и на всяка цена се стараете да избягвате конфликтите, като предпочитате да търсите компромисния вариант. Нерешителността е най-негативната ви черта.

Може да се изявявате като музикант, дизайнер, артист, художник или юрист.

Число 7

Вие сте много потаен човек, който предпочита да се усамотява и да анализира случващото се. Индивидуалист сте и обичате да изследвате непроучените сфери.

Много директни в отношенията си, не се съобразяват с колективното мнение, заради което си навличат неприятели.

Подходящи сфери за развитие за вас са медицината, политиката, техниката, радиото и телевизията.

Число 8

Вие сте човек с необикновено силна воля, който разчита предимно на себе си. Много сте горделиви, имате силно чувство за собственост и лесно изпадате в крайности.

Успявате обаче да карате останалите да ви уважават. Умеете да се справяте в професии, които изискват управление и организация. Подходящи сфери за вас са правото, финансите, физиката и търговията.

Число 9

Вие сте с много нестандартен начин на мислене. Притежавате вроден чар и не вие е никак трудно да привличате вниманието на околните. Близките ви смятат за амбициозен и изключително щедър човек, а вие наистина обичате да правите услуги на околните.

Доста сте избухливи и гневът ви може да се предизвика и от най-малкото недоразумение. Подходящи сфери за развитие за вас са спортът и изкуството.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати