Сатурн е ретрограден – как ще ни се отрази това

Терограден Сатурн

От 14 март до 2 август Сатурн ще се движи в обратна посока между знаците Стрелец и Скорпион, които ще бъдат най-силно засегнати от ретроградността на планетата.

Сатурн е планетата, отговорна за дисциплината, самоконтрола и границите, поставени ни от обществото. В месеците на нейната ретроградност от нас се изисква да спазваме стриктно правилата и задълженията си.

Обратното движение на планетата задава регламент и структура, които задължително трябва да се спазват - в противен случай ще бъдем наказани от съдбата.

Стрелец

Наказани ще бъдат и онези действия, които не са обмислени добре, а са решени под спонтанен порив. Тъй като Сатурн е от планетите в астрологията, които не нанасят удар веднага, последствията от решенията ни ще се усетят след време, но със сигурност ще се сблъскаме с тях.

Периодът на ретрограден Сатурн е отличен момент да си върнем усещането за реалност, да се разделим със самозаблуди, фантазии и илюзии, които по някакви причини сме направили част от живота си.

Възможно е също през този период да се появят повече препятствия към целите ни, но те трябва да изпитат волята, амбицията и желанието ни за успех.

Планетата е ретроградна в знаците Стрелец и Скорпион, заради което не е препоръчително да се стартират начинания в сферите на висшето образование, пътешествията зад граница, религията и финансовите операции.

Скорпион

Първи Стрелците ще усетят влиянието на ретроградния Сатурн. От тях се изисква да бъда по-стриктни, да спазват поетите обещания и да не бъдат прекалено прибързани в действията и думите си.

Заради огнения им темперамент периодът на ретроградност няма да е никак лек за тях, но ще изпита тяхната издръжливост и търпение.

При Скорпионите обратното движение на Сатурн ще изисква да поправят грешките си от миналото. Представителите на тази зодия трябва да използват месеците, за да коригират онези сфери от живота си, където не се чувстват удобно.

Скорпионите трябва да внимават със задачите, които поемат, и да не позволяват на работата им да се трупа с времето.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати