Призраци се явили на поппевеца Стинг

Призраци се явили на поппевеца Стинг

Световноизвестният певец Стинг е имал среща с призраци. Изпълнителят разказа за случки с привидения в интервю пред Radio 2, което бе отразено и във вестник "Дейли телеграф".

"Никога не бих казал, че вярвам в духове, ако не бях видял призрак със собствените си очи", споделя английската звезда. Ако се вярва на думите на Стинг, той би трябвало да притежава паранормални способности, тъй като усещал присъствието на летящи обекти и чувал тайнствени гласове.

Съпругата на певица, Труди Стайлър, също е била навестявана от привидения. В една от старите същи на семейството, тя видяла фигура на жена с дете на ръце.

Призраци се явили на поппевеца Стинг

Стинг не е единствената звезда, която твърди, че й се случват подобни събития, от които хората настръхват. Холивудският актьор Никълъс Кейдж колекционира къщи с призраци. Той е собственик на 13 имота по целия свят на стойност 56 милиона долара, на територията на които са бродили или все още бродят привидения.

Кейдж разказва, че първата му среща с призраци била в младежките му години. Никълъс гостувал в къщата на чичо си - Франсис Форд Копола.

"Живеех на тавана на чичовата къща, който беше много злокобно място. Прилепите, висящи по стените, непрекъснато шумолеха. Една нощ се събудих, след като някой влезе през вратата. Видях тъмен женски силует. Тя приближаваше към мен. Кръвта ми замръзна в жилите. Започнах да крещя и хвърлих към жената възглавницата. Тогава силуетът изчезна", разказва актьорът.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
тони
тони
18.01.2015 17:34
Яко :-) :-) :-) :-) :-) :-) е и много и интересно
0
0
Nelina
Nelina
27.02.2011 12:38
Интересно за четене, но аз не вярвам в призрачни истории.
0
2
....
....
06.02.2011 17:20
Много готино, ама не вярвам в такива неща.
0
1