Ретрограден Меркурий във Водолей – за какво да внимаваме

Меркурий

От днес до 11 февруари Меркурий ще се движи на обратен ход във Водолей. Това ще се отрази негативно върху общуването между хората. Възможни са обърквания след неправилно казани думи.

Ретроградната планета ще окаже силно въздействие върху плановете ни за пътувания, които най-вероятно ще се провалят. През този период е възможно да възникнат неприятни забавяния с документи.

Сферата на техниката и информацията също ще е уязвима при ретроградността на Меркурий. Възможно е да не разбираме правилно това, което ни казват, или да получаваме заблуждаваща информация, която ще внесе смут в ежедневието ни.

Техника

Меркурий, движейки се на обратен ход, оказва негативно влияние и върху всякакъв вид техника, заради което не е никак препоръчително да купуваме мобилни телефони или уреди за дома, тъй като те ще се повредят след време и ще ни създадат грижи.

До 11 февруари често се пропадат уговорени срещи и ще се забавят доставки заради недоразумения.

Меркурий е планетата на търговците е сключването на сделките, затова, когато е ретрограден, не трябва да подписваме документи, свързани с търговска дейност.

Не трябва да купувате ново жилище или кола. Не е препоръчително също да сменяте дома си или работата, което изисква подписването на нови договори.

Най-близката планета до Слънцето е отговорна и за транспорта и пътуванията, което увеличава риска от пътни инциденти, когато е ретроградна.

Водолей

През периода на ретроградност силно се увеличава и възможността да бъдем измамени, заради което до 11 февруари повече от обикновено трябва да се пазим от мошеници и крадци.

Нужно е да използваме периода на ретроградност, за да преосмислим старите си грешки. Препоръчително е да си запишем час при психолог, с когото да анализираме пътя си до момента.

Ретроградният Меркурий може да върне хора от миналото ви, с които имате неизяснени отношения. В този период трябва да погледнете с нови очи на това, което ще изживели заедно.

Най-засегнати от обратното движение на планетата ще бъдат знаците Водолей, Дева и Близнаци.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати