Любов в годината на Козата за Лъв

Любов в годината на Козата за Лъв

Зодия Лъв

Новата 2015 година, която ще премине под символа на дървената Коза, ще донесе на Лъва както напрегнати, така и много радостни моменти в романтично отношение.

Още през първите месеци на годината необвързаните представители на този зодиакален знак ще трябва да се борят с непреодолимото си желание да въздействат и да покоряват всички хора, които им допадат по някакъв начин. Лъвовете ще разчитат на своите тайни оръжия, които никога не са ги предавали, а именно чар и вътрешна сила.

Неудържимият им нагон ще даде жертви, които ще търсят отмъщение на по-късен етап.

Лъвовете буквално ще си играят с чувствата на всеки човек, у когото не виждат някаква перспектива или особен интелект. Те ще ги използват за плътски удоволствия, докато не се появи подходящият човек, който ще успее да дресира и укроти опърничавите представители на този огнен знак.

Когато това се случи, Лъвът ще попадне в собствения си капан и ще се отдаде напълно на новата си изгора. Той ще е мил, верен и ще сваля звезди на своята половинка.

Любов

Дървената Коза предвещава това да е личност, родена под знака на Овен или Скорпион, защото само те с ловкост и хитрост ще успеят да покорят самовлюбения Лъв.

Що се отнася до семейните представители на знака, те ще изненадват приятно своите партньори. Изключително лоялни и отговорни към семейното огнище ще бъдат онези Лъвове, които отдавна са в брачни отношения. На новобранците им предстоят няколко любовни авантюри, които имат за цел само забавление.

Те няма да си търсят постоянни партньори, с които да разнообразяват еднообразното си семейно ежедневие, защото в сърцето си са верни на своите избраници и не биха допуснали друг.

Като изключим тези залитания, Лъвовете ще направят доста, за да укрепят взаимоотношенията си с партньора. Дървената Коза ги кара да бъдат по-романтични и отдадени, така че не са изключени изненадващи почивки за двама.

Тези, които не могат да си позволят подобни подаръци, ще разчитат на мило отношение и лъвска солидарност, което ще е напълно достатъчно, за да разтопят сърцата на своите любими.

Рейтинг

5 5
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати