sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Година на дървената Коза за въздушните зодии

Година на дървената Коза за въздушните зодии

Зодия Везни
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Въздушните зодии (Водолей, Везни, Близнаци) притежават вдъхновяващ заряд за живот. Тези хора имат изключително много енергия и още повече идеи, което понякога ги обърква в коя посока да поемат. В крайна сметка, използват интелекта си, за да разкодират смисъла на живота.

Доста често хората, родени под знака Въздух, оставят у околните усещане за сдържаност, дистанцираност и студенина. Но това е само, защото те анализират всичко, до което се докоснат.

Умът им не спира да работи на пълни обороти. Притежават невероятната способност да виждат живота през няколко призми едновременно, което ги прави и изключително приспособими.

Зодия Водолей

В тази въздушна тройка, Везните се изявяват като лидери, Водолеите упорито следват целите си, докато Близнаците са известни както с непостоянството си, така и с находчивостта си.

Тъй като 2015 година ще премине под знака на дървената Коза, въздушните зодии могат да са спокойни, защото имат много общи черти с този китайски символ. Точно като тях, Козата смята, че трябва да се хареса на всички и полага неимоверни усилия това да се случи.

Въпреки че е срамежлива, тя не се притеснява да разговаря с всички, да ги забавлява и да бъде душата на компанията.

Зодия Близнаци

Близнаците могат да бъдат спокойни да завързват нови контакти, защото дървената Коза ще ги покровителства. Везните и Водолеите пък ще успеят да намерят подход към всеки човек и това ще им бъде от голяма полза в бизнес отношенията.

Това, върху което трябва да поработят повече въздушните зодии, е липсата на отношение към действителността. Те се опитват да бъдат над нещата и да не се пречкат на другите. Не очакват нищо от никого, но и не предлагат нищо.

Дървената Коза ще бъде благосклонна към онези хора, които са способни на състрадание. Въпреки че представителите на елемента Въздух никога не биха отказали помощ, те имат проблеми със съчувствието и е трудно човек да ги трогне.

В крайна сметка, годината обещава да бъде лесна за тези зодиакални знаци, защото те най-бързо се нагаждат, когато изникнат непредвидени обстоятелства. А такива със сигурност няма да липсват, когато символ на периода е дървената Коза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати