Година на дървената Коза за огнените зодии

Зодия Лъв

Хората, управлявани от огнените стихии (Овен, Стрелец, Лъв), са родени лидери. Не им липсва нито решителност, нито увереност.

Настъпателни, дори леко агресивни на моменти, те сякаш са създадени, за да изследват нови хоризонти и да се отдават на приключения. Верни на своя елемент, тези зодии умеят да впечатляват другите чрез своя блясък и топлина.

Макар да имат всички качества на победители, на тях често им липсва такт в общуването. И колкото повече се опитват да постигнат целите си чрез сила и инат, толкова повече препятствия ще срещат по пътя си.

Зодия Овен

Хората, управлявани от елемента Огън, трябва да се научат да контролират своите емоции и да изслушват околните. Дори да имат добри намерения към някого, импулсивната им природа ще ги накара да изглеждат самовлюбени и нетърпеливи в очите на другите.

За съжаление, 2015 година няма да е особено благоприятна към тях в общ план. Дървената Коза е добродушно животно, което ще покровителства единствено отзивчивите и толерантни хора, способни на съчувствие и състрадание.

И обратното – тези, които са свикнали да не се съобразяват с никого и нищо, ще попаднат в собствения си капан през тази година, а техните амбиции няма да бъдат осъществени.

Зодия Стрелец

Разбира се, ако представителите на тези зодии се научат да загърбват егото си в дадени моменти, имат всички предпоставки да изпълнят плановете си.

Желателно е Овните и Стрелците да избягват тежката физическа работа, за да не подкопаят собственото си здраве. Лъвовете също не трябва да забравят за почивката. Тези 3 зодии ще бъдат финансово презадоволени, така че не са изключени пътешествия и екскурзии до далечни и непознати земи.

Това всъщност е идеалният вариант за инвестиране на средства, тъй като дървената Коза подтиква към прахосничество. В общи линии, 2015 година вещае благоприятно материално положение не само на тези, които знаят как да изкарат прехраната си, а и на онези, които умеят да харчат.

Алчните хора, които гледат да спестят от най-малкото нещо, ще изпуснат страхотни възможности за инвестиции и ще загубят капиталите си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати