sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Година на дървената Коза за водните зодии

Година на дървената Коза за водните зодии

Зодия Скорпион
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Хората, родени под елемента Вода (Скорпион, Рак, Риби), притежават много добри умения в междуличностните отношения. Те общуват свободно и са склонни да премълчават неща, за да избегнат излишни конфликти.

По природа са гъвкави, интуитивни, дипломатични, но и безкрайно чувствителни. Надарени с безпогрешен усет за красивото, водните зодии имат безброй различни таланти, които често не успяват да разкрият заради твърде отстъпчивия си и срамежлив характер.

Склонни са да се оставят по течението и да бъдат пасивни в действията си, но тогава едва ли ще реализират стотиците си мечти.

Зодия Рак

Годината на дървената Коза обещава на водните знаци да разкрие техните артистични заложби. Особено вдъхновени ще се чувстват Рибите, докато Скорпионите и Раците ще имат поле за изява на работното място.

В интерес на истината, 2015 година обещава да бъде доста добра в емоционален план за тези представители на зодиака. Те ще открият, че истинското щастие идва при тях, едва когато всички техни близки и приятели са щастливи.

От друга гледна точка, дървената Коза ще се постарае да направи Рибите и Рака емоционално по-силни, докато на Скорпиона ще даде малко от тяхното смирение и срамежливост. И трите знака ще трябва да преодолеят страха си от самотата, за да израснат като независими личности.

Зодия Риби

Изключително важно за хората, които общуват с представители на водните зодии, е да не се опитват да ги вкарат в общоприети рамки и граници. Твърде вероятно е това да ги нарани и те да се затворят в себе си.

През годината на дървената Коза тези хора ще бъдат своенравни и ще искат да се доказват. Въпреки това, те не са индивидуални играчи и ще разгънат способностите си само в екип.

По принцип трудно ще видите водна зодия, която заема ръководна длъжност и трябва да носи отговорност за други хора. Това надали ще се промени през 2015 година, тъй като Козата не се слави с трудолюбието си.

Но това съвсем не пречи на тези зодиакални знаци да си спечелят уважението на колеги и шефове, благодарение на своята лоялност, доброта и искреност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ХХХ
ХХХ
02.03.2015 08:30
ужас, аз пък счупих нокът!
0
15
ахаххаха
ахаххаха
26.02.2015 21:53
Сериозно ли ? О, боже, каква трагедия! Класната ми ме сложи да седя с момче! Тва да не е края на света по дяволите ? Я се успокой малко. Този сайт не е за лапета, които да си избиват комплексите. Явно не осъзнавате колко сте смешни с малоумните си коментари..
7
3
Andreia
Andreia
26.02.2015 18:01
да да щастието нищо не ми донесе класната ме сложи да седя с момче:(
1
8