Година на дървената Коза за Стрелец

Година на дървената Коза за Стрелец

Стрелец

Дървената Коза е предначертала на представителите на зодия Стрелец да имат безкрайно социална година. Те ще изграждат и подновяват мостове към хора, които могат да се окажат изключително важни в последствие. Оптимисти по душа, Стрелците ще берат плодовете на своето ведро отношение към живота.

В професионално отношение личностите, родени под този знак, ще правят опити за смяна на местоработата, водени от непрестанния си стремеж за позитивно обкръжение и нови емоции.

Макар за много от тях тези планове да не се увенчаят с особен успех, Стрелците няма да спрат да мечтаят за по-светлото бъдеще. Тези идеали са в състояние да ги забъркат в конфликти на работното място, така че трябва да бъдат внимателни през периода между август и ноември.

Във финансовата сфера Стрелците не бива да очакват големи промени. Тъй като те приемат парите просто като средство за добър живот, евентуалната им липса не би ги изкарала от равновесие.

Немеркантилната природа на тези хора обаче ще бъде възнаградена от дървената Коза под формата на малки парични печалби от различни лотарийни игри. Въпреки това част от семейните Стрелци ще имат нужда от финансова помощ. Най-добре е това да стане чрез близки, а не чрез заеми от банкови институции.

Флирт

Здравословното състояние на Стрелците ще бъде стабилно като цяло, но това съвсем не означава, че не бива да се пазят. Възможни са леки проблеми със стомашно-чревния тракт. Желателно е родените под този знак да се придържат към здравословното хранене, за да избегнат евентуални хранителни натравяния и разстройства.

През годината на Дървената Коза няма да липсват и любовни премеждия. Необвързаните представители ще трябва да се постараят малко повече, за да спечелят обекта на своите чувства.

Не е изключено пролетните месеци да сложат началото на една любов, която ще помогне на Стрелците да си стъпят на краката най-вече във финансово отношение. Обвързаните пък ще имат сривове в семейните отношения, които ще се дължат на стари и незабравени чувства.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати