Година на дървената Коза за Рак

Зодия Рак

Годината на дървената Коза обещава да бъде много различна за представителите на зодия Рак. Тя ще изкара на преден план много въпроси и проблеми, които чакат своето решение от доста време насам. Ако хората, родени под този знак, се страхуват да заемат конкретна позиция и да намерят решение, ще се окажат в порочен кръг, който ще ги зарежда с негативни емоции постоянно.

Раците трябва да проявят характер и да отстояват своите позиции, защото само така ще постигнат желаната справедливост във всички сфери на живота.

В професионален план 2015 година вещае добри перспективи на този зодиакален знак. Неговите представители ще трябва да се борят със зъби и нокти срещу конкуренцията на работното място, но в крайна сметка трудностите ще се увенчаят с успех. Изключително важно е да не отстъпват пред по-напористи от тях хора.

Годината на дървената Коза е приготвила препятствия и във финансовата сфера. Желанието на Раците да живеят в разкош и да глезят всички свои близки ще им изиграе лоша шега. През първия период на годината те няма да чувстват особена нужда от пари, но съдбата ще ги подложи на изпитание през следващите месеци.

Година на дървената Коза

За да си осигурят материално благополучие, много хора ще решат да започнат свой бизнес, докато други ще прибегнат до дребно мошеничество.

В здравословен план надали има по-голям късметлия сред зодиакалните знаци. Цялата година ще премине чудесно за хората, родени между 22 юни и 22 юли.

Те ще се радват на цветущо здраве и поразителен енергиен заряд. Всички вирусни инфекции ще ги заобикалят, а за тези от тях, които планират да увеличат семейството си с един член, дървената Коза ще бъде повече от благосклонна.

На любовния фронт всичко зависи от волята и решителността на Раците. Ако те се чувстват сигурни в своите чувства, звездите препоръчват да не се колебаят да направят важна крачка в отношенията.

В противен случай е възможно да разочароват своите половинки с безхаберието си. Необвързаните представители на зодията ще продължат да търсят взаимно разбирателство и грижа, но без да правят съдбоносни промени.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Jivka Go4eva
Jivka Go4eva
12.01.2015 16:42
Ще видим......
0
0