Година на дървената Коза за Близнаци

Близнаци

Типично за двойствената природа на Близнаците, годината на дървената Коза също ще премине през две напълно противоположни половини.

Първият период ще се характеризира като бурен, енергичен и съдбоносен, докато вторият ще се отличи със спокойствие и уютна атмосфера.

От февруари до юли родените под този знак ще се радват на положителни промени, няма да се задържат дълго на едно място. Това време е идеално за осъществяване на мечтани пътешествия. Месеците между август и февруари догодина са белязани от домашния уют и семейните ценности.

През този период Близнаците ще се чувстват изтощени от динамичността на предходните месеци и ще имат нужда да са по-близо до своите близки и приятели.

На работното място Близнаците ще бъдат доста разсеяни и непостоянни. Често ще закъсняват за важни срещи, но това няма да окаже съществено влияние върху мнението на околните.

Ентусиазмът, с който работят по различни проекти, ще направи впечатление на по-висшестоящите. Периодът между септември до декември е изключително предразполагащ за повишение.

Липса на Пари

Дървената Коза е орисала Близнаците на финансова нестабилност през тази година. Средствата постоянно няма да им стигат, а доста често ще прибягват и до спестяванията си. Това, от което трябва да се пазят, е да взимат заеми, дори от приятели.

Ще им бъде безкрайно трудно да ги връщат и рискуват да развалят дългогодишни отношения. Авантюристичното им настроение през началото на годината ще замъгли ясната им преценка кои разходи са разумни и кои не си заслужават.

В здравословно отношение годината също е поделена на два периода. През първите 6 месеца ще имат жизнен тонус да вършат задачите си без проблеми. Втората част обаче бележи силен спад в имунната защита на Близнаците.

Явно преуморени от бурното начало на 2015 година, те ще се чувстват отпаднали и без настроение. Желателно е да започнат прием на хранителни добавки, сред които задължително трябва да присъстват желязо и калий.

На любовния фронт Близнаците ще търсят най-вече сексуалното привличане. Ако се намират във връзка, не е изключено тя да приключи изненадващо. Много малка част от тях ще се решат на важна стъпка като сключване на брак.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
М
М
13.01.2015 17:34
Извинявайте, аз ли не разбрах или вие не правите разлика между коза и овца?!
1
0