Година на дървената Коза за Телец

Телец

Ще е малко, ако се каже, че на Телците им е отредена една изключително специална година. Дървената Коза е подготвила на тази зодия безкрайно интересен духовен път, по който не всеки има късмета да премине.

Тези хора ще се опитват да открият себе си и смисъла на живота, да подредят парченцата от житейския пъзел, да вникнат по-добре в заобикалящия ги свят. Личностите, родени под този знак, ще намерят сили да загърбят отношения с хора, в които не виждат никаква перспектива.

Кариерното развитие на Телците ще бъде доста объркано през 2015 година, но то така или иначе не е приоритет за тях. Свикнали да ги товарят с излишна работа и големи надежди, те често ще се чувстват отегчени и изтормозени на работното място.

Някои от тях могат да се решат на кардинални промени, за да развиват професионалните си възможности другаде. При всички положения, успехът ще съпътства Телците, които са решили да загърбят всичко познато и да започнат „на чисто”.

Материалното положение на тази зодия ще бъде доста несигурно през годината на дървената Коза. Представителите на този зодиакален знак винаги са се славели като сребролюбци, които са способни да материализират почти всичко, което ги заобикаля. Ето защо е редно да се научат да живеят скромно, с мисъл за утрешния ден.

Дъжд

Отношението им към парите трябва да бъде по-премерено. Може би това е една от причините дървената Коза да ги подлага на духовни изпитания – трябва да се научат да ценят по-високо емоционалната стойност на нещата.

В здравословно отношение Телците ще имат силен енергиен заряд, с който да посрещат предизвикателствата на утрешния ден. Няма да чувстват умора, дори напротив, но е желателно да не прекаляват с чревоугодническите си наклонности.

На любовния фронт хората от тази зодия трябва да бъдат по-предпазливи. Възможно е обектът на техните чувства да ги използва заради материални блага и придобивки.

Препоръчително е Телците да търсят по-дълбокия смисъл на човешките отношения и да не парадират с финансовите си възможности. Колкото по-бързо се случи това, толкова по-бързо и самите те ще намерят правилния човек.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 5
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати