Носител ли сте на отрицателна енергия

Отрицателна енергия

Често, дори да сме истински реалисти и всичко около нас да изглежда привидно наред, в крайна сметка всичко се обърква. Ако това ви се случва често, то значи не просто нямате късмет, а сте притегателна сила за отрицателна енергия. Тя се явява под формата на неподходящи хора, състояния или чувства, които неминуемо оказват негативно влияние на вашата същност.

Много от хората не са наясно с тази негативна енергия. Тя е мощна и интелигентна и умее умело да се крие. Често действа като вродена и не се поставя под въпрос. За да оцените има ли я изобщо и какво е нейното ниво у вас, се запитайте следните въпроси:

- Оплаквате ли се и ако да - колко често?

- Често ли обвинявате другите?

- Смятате ли, че не можете сами да управлявате случващото се в живота ви?

- Критикувате ли често света около вас, че е лош (лошо време, лоши условия на живот, лоша власт)?

- Смятате ли се за жертва на действията на някой друг?

- Преследват ли ви драми и бедствия (било то като новини по радиото и телевизията)?

Раздяла

- Благодарни ли сте за живота, който живеете, или смятате, че ще сте благодарни, когато всичко според вас си дойде на мястото?

Ако в отговорите си откриете, че сте благодарни, само когато ви се случва нещо според вашата оценка, то това значи че сте отрицателно заредени. Чувството на благодарност означава да бъдете положителни и е сигурна покана за добрата енергия.

Ако се считате за жертва и смятате, че ще ви се случват само лошо неща, то това непременно ще се случи. Когато сте в процес на благоприятни условия и резултати, заслужили сте ги вие и вашата работа, трудът и задълженията.

Няма как за едно да обвиняване външните обстоятелства и други хора, а за друго да събирате всички лаври. Всеки сам създава обстоятелства, предимствата и недостатъците.

Ако сте отговаряли предимно с негативна насоченост на въпросите, то у вас присъства негативна енергия, която ще се увеличава, ако не вземете мерки.

За да се отървете от негативната енергия, на първо място трябва да осъзнаете, че когато си мислите, че всичко, което се случва, е чужда вина, много ще страдате. Когато осъзнаете, че излиза от вас, ще опознаете радостта и мира. (Далай Лама).

Променете гледната си точка и гледайте на света и събитията, така че да виждате, че може да бъде добре, вместо, че нещо лошо ще се случи. Опитайте и вижте как за кратко ще получите невероятни резултати.

Оставете миналото зад вас. Заменете реалното мислене с интуитивно. Проектирайте събитията с положителен изход, за да привлечете същите в живота. Когато изберете положителната енергия, тя ще привлече събития, подобни на себе си, тъй като подобните се привличат.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
sofia
sofia
13.01.2016 20:04
Napulno vqrno e
0
15