Късметлийска снимка на пеликан привлича парите

Пеликан пари

Черно-бяла снимка на пеликан може да привлече купища пари в дома ви или да ви помогне да си намерите работа. Фотографията трябва да се постави до печката в кухнята, за да има ефект.

Снимката на пеликана е разпространявана в социалните мрежи, а коментарите към нея са, че ритуалът за забогатяване наистина действа. Птицата наистина имала силата да привлича парите в дома.

Според експертът по фън шуй Цветозар Мръвков може да се вярва, че пеликанът помага при забогатяването, защото птицата има необикновено голям клюн, който символизира изобилието.

Идеята е в това, че хората наистина имат нужда от събирателство, т.е. хората, които имат нужда да си оправят финансовото състояние, се съобразяват с идеята да си събират нещата. – пояснява специалистът пред камерите на TV7.

Експертите смятат, че пеликанът активира вътрешната ни енергия за печелене на пари, което означава, че снимката може да ни помогне и при намирането на доходоносна професия.

Фън шуй

За да има положителен ефект обаче снимката на пеликана трябва да се постави в кухнята, понеже това е стаята в дома, символизиращо човешкия труд.

Поставете снимката на северната стена и по възможност до печката, за да активирате паричния поток в дома си. Преди да окачите снимката на стената трябва да я поставите в черна рамка.

Изображението трябва да се махне, когато привлечем исканите пари или когато намерим мечтаната работа.

Други трикове за привличането на парите според фън шуй е да носите в портмонето си три китайски монети, завързани с червен конец. Тяхното присъствие няма да позволи на портмонето да остане празно, като поддържат финансовата енергия в него.

Други символи, които ще са ви полезни, ако искате да привлечете парите във вашия дом, са пиюта или т. нар. ловци на съкровища. Това е една от защитите на фън шуй, използвана за привличане на благополучие в един дом.

Консултантите по фън шуй споделят, че много хора правят олтар на своите желания, където пускат снимки или макети на нещата, за които мечтаят – дом, пари, деца, любов, кола и други.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 7
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
yordan nedyalkov
yordan nedyalkov
11.03.2015 20:50
Magite sa verni zastoto edin pat me natisnaha omrelite chres magi sa6to mojesch da premahnisch
1
1
****
****
01.10.2014 20:25
Защо ми режеш коментарите, след като са насочени и срещу теб? Аз ти помагам да се самоубиеш, не ми пречи, българко/българино!
6
6