Извънземни трепят уфолози по списък

Извънземни

Извънземните, които наблюдават нашата планета, изглежда изобщо не са с добри намерения към човечеството, смятат любителите на паранормалните явления.

Пришълците са започнали масово да трепят уфолози, които са били на път да разгадаят тайните им. Според американския писател Сидни Шелдън извънземните са отговорни за загадъчната смърт на редица специалисти, занимаващи се с неидентифицирани летящи обекти.

Събирайки информация за една от бъдещите си творби, Шелдън много бързо успява да направи списък с имената на 25 учени, работили над паранормални явления и секретни космически проекти, които губят живота си при изключително странни обстоятелства.

Така уфолозите започват да говорят за Списъка на Шелдън, който е добър пример за това, че извънземните са готови да убият всеки учен, опитващ се да се добере до тайните им.

Паранормалното

Шелдън говори за учените Аршад Шариф и Вимал Дазибай, който се самоубили без някаква съществена причина. По интересното обаче е, че и двамата се занимавали с таен военен проект за създаване на космически оръжия.

Другото, което Шелдън споменава е, че преди да починат и двамата специалисти са разправяли, че знаят за присъствието на извънземни на Земята и могат да подкрепят думите си със сериозни доводи.

След като Шариф и Дазибай се пренесли в отвъдното, за много кратко време били последвани и от други техни колеги. През април 1987 година изчезнал безследно Синг-Гид. Той бил обявен за мъртъв, въпреки че трупът му така и не е бил намерен.

Месец по-късно Питър Пипел също издъхва, след като се задушава от газовете на колата си. През март при тях се преселва и Дейвид Сенс, след като се самоубива, блъскайки колата си в сграда.

През април Шелдън е регистрирал смъртта на още четирима учени. Марк Визнер се обесва, Стюарт Гудинг е убит, Дейвид Гринхалг пада уж случайно от мост, а Шани Уорън се удавя.

През май същата година умира и Майкъл Бейкър, след като претърпява автомобилна катастрофа. По информация на Шелдън за кратък период умират повече от 20 английски специалисти по паранормалното.

Някои биха си казали, че това е просто съвпадение. Но ако не е случайност, как бихме могли да обясним всички тези инциденти. Според привържениците на конспирациите извънземните на земята са решили на всяка цена да ни оставят в неведение и всеки опит на хората да се намесят в делата им, буди агресия в тях.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
god
god
10.05.2015 11:14
пълни глупости
0
1
Анни
Анни
09.05.2015 23:30
Надали ги трепят извънземните, чистката на неудобни си е чисто земно занимание. Питайте тайните служби с какви способи ги очистват.
5
0