Уфолози: Извънземните ни оставят послания в Лудогорието

Житни Кръгове

Български уфолози казват, че мистериозни житни кръгове в полята на Лудогорието показват, че извънземните се опитват да се свържат с хората.

Смята се, че мистериозните кръгове са се появявали между 2 и 4 часа през нощта. Уфолозите смятат, че зоната около Лудогорието е изключително контактна и там често могат да се открият следи от извънземни.

Според разказите на местните кръговете се появяват в пшеницата, като необичайният феномен, на който неколкократно стават свидетели, ги кара да вярват в извънземен разум, който се опитва да се свърже с хората и дори да ги предупреди за нещо.

Първите житни кръгове, оставени в Лудогорието, са забелязани през 2001 година от кмета на разградското село Дряновец Георги Динков. Той разказва, че е забелязал огромно жълто кълбо над мястото, където по-късно е открит житният кръг.

НЛО

Мъжът казва, че е видял НЛО-то на зазоряване, като обектът е останал цял час над небосклона, след което внезапно е изчезнал.

По-късно Динков заедно с други жители на селото отишли до въпросното място и открили правилен кръг от полегнала пшеница с диаметър от 50 метра.

Повредената растителност имала вид на сварена с гореща вода. Един от селските агрономи смята, че пшеницата е увредена от рязък контакт с много висока или много ниска температура.

За мистериозна визита от НЛО свидетелстват и жителите от село Китанчево. През лятото на 2009 година Тодор Стоилов, който отглеждал жито в землището на селото, забелязал странни кръгове в полето.

Уфолози: Извънземните ни оставят послания в Лудогорието

Когато споделил с други жители на селото за феномена, който е видял, те му казали, че и друг път в полето са се появявали подобни символи. Много от местните даже ги смятат за знак за плодородие и късмет.

Представителят на Българската уфологична мрежа Иван Лазаров е убеден, че феномените в Лудогорието свидетелстват, че района е контактна зона чрез която извънземните се свързват с хората.

Феноменът е изследван от екипи на НАСА, които са открили, че в житните кръгове радиацията е надвишена с 300%.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати