Какво очаква зодиите през тази седмица
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво очаква зодиите през тази седмица

Какво очаква зодиите през тази седмица

Зодии

Тази сряда Юпитер влиза в Лъв, като ще покровителства всички огнени знаци. В неделя Сатурн ще излезе от ретроградната си фаза в Скорпион. Това ще донесе седмица на положителни промени.

Овен – Пред вас се отварят творчески възможности

Средата на новата седмица ще ви донесе много забавления. Постепенно увереността ви ще се възвърне и ще ви направи по-склонни към риск и проучване на нови възможности. С влизането на Юпитер в Лъв пред вас ще се отворят много шансове за творчество и флиртове.

Телец – Излизате от фазата на напрежение

Връзката ви с дома и семейството поема нова посока тези дни. Вероятно ще направите крупна покупка за дома или близките си. Напрежението на любовния фронт също се успокоява през седмицата, като сте готови да излезете от фазата на постоянни скандали с любимия.

Юпитер

Близнаци – Идва седмица на облекчение

Тази седмица ще бъдете в стихията си по комуникационните въпроси. От тази сряда може да разчитат на късмет по отношение на дейностите, свързани с писане и Интернет. От неделя, когато Сатурн излиза от ретроградната си фаза, ще почувствате облекчение и в професионалната сфера.

Рак – Финансовите ви амбиции се осъществяват

Когато Юпитер влезе в Лъв, ще се даде тласък на вашите финансови амбиции. Планетата ще остане в огнения знак цяла година, което може да ви донесе приходи в следващите 12 месеца. От неделя ще се избавите от чувството на несигурност и ще можете спокойно да се изразите.

Лъв – Реализация на плановете и много пътувания

Тази седмица пред вас се отварят големи възможности за реализация на плановете ви. От сряда до следващото лято ще пътувате повече, а и е възможно сънищата ви да са много ярки и да ви насочват към правилните ходове. От неделя въпросите в дома ще започнат да се уреждат.

Дева – Търсете съветите на близки

При вас късметът ще дойде, само ако се фокусирате върху мечтите си и се вслушвате повече в съветите на близките си. След като Сатурн излезе от ретроградната си фаза, няма да имате никакви проблеми при общуването с близките. Съветвайте се с хората около вас, за да си спестите пари и време.

Зодия Лъв

Везни – Почивайте тази седмица

Социалният ви живот ще се обогати тази седмица, понеже ще се срещнете с много нови хора. Тази седмица е идеална да си почивате и да се радвате на живота. Въпреки това интуицията ви по професионалните въпроси ще се подобри и трябва да се вслушате в нея.

Скорпион – Реализирате мечтите си

Тази седмица ще е идеална да демонстрирате уменията си и да успеете в това, с което сте се захванали. След като Сатурн излезе от ретроградната си фаза в неделя, всички пречки по пътя ви ще бъдат премахнати. Мечтите ви са на една ръка разстояние и не трябва да се притеснявате да ги реализирате.

Стрелец – Не харчете пари излишно

Вашата планета управител – Юпитер, влиза в Лъв, което ще засили ентусиазма ви за приключения и движение. Наслаждавайте се на хубавите неща през седмицата, но внимавайте с харченето на пари. Не правете излишни разходи и си съставете бюджет до края на месеца.

Козирог

Козирог – Тази седмица ще жънете успехи

Тази седмица ще сте пълни с енергия за печелене на пари. Възможно е да намерите добър бизнес партньор, с които да осъществите амбициите си в кариерата. Вашата планета управител – Сатурн, излиза от ретроградност в неделя и това ще ви донесе успех във всеки един аспект.

Водолей – Получавате тласък за развитие

Връзката ви с половинката ще стане още по-сериозна и ангажиращата, тъй като Юпитер ще се движи във вашия сектор от тази сряда до следващата година. В професионално отношение също получавате тласък за развитие, ако работите усърдно.

Риби – Насочвате се към спортуване

Вашата енергията тази седмица ще се насочи към спортуване. Следващите дни предразполагат към диети и физически упражнения. С влизането на Венера в Рак ще станете още по-чувствителни и жадни за романтика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
fiori...
fiori...
19.12.2014 18:07
mmmm.......??????
0
0