Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

Американски спътник, изчезнал мистериозно преди години, също така мистериозно се появи отново през 2000 година, засечен от любител-астроном.

След което уведомил компетентните власти. А те установили, че това е изчезналия кораб, ръководен от астронавт на име Джон Смит.

Чак година, след като от небитието корабът се появил в Космоса, той е бил приземен с помощта на совалката "Инденвър". В пилотската кабина открили Смит, сякаш полужив. Той бил в безсъзнание, тъй като температурата била около 0 градуса.

Астронавтът бил върнат към живота с помощта на медицински екип. Той обаче установил, че в действителност Смит не е истинският Смит! Лекарите сравнили данните от медицинските картони на астронавта от преди да излезе в Космоса. Джон бил с дясно сърце (феномен, който се среща при някои хора), след приземяването то обаче вече било от ляво. Излитайки с кораба си Смит имал травми на ребрата, получени като дете. Отново върнал се на Земята обаче следи от тези травми нямало. Бенките по тялото му пък въобще липсвали.

Друга мистерия озадачила експертите. По време на полета в личния си дневник астронавтът писал с непознати знаци, които те не успели да разчетат.

Специалистите предположили, че Джон на земята всъщност е друго същество, придобило неговия външен вид. Или пък изцяло нов, ремонтиран Смит. Ремонтиран от кой обаче? !

Докато спецовете експериментирали върху пилота и се мъчели да открият отговорите на тези въпроси в засекретена база, Джон Смит необяснимо как изчезнал от нея. Така и приключва разследването.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Прост, та Дрънка
Прост, та Дрънка
16.06.2013 14:06
Абе ИВЧО, ти пи ли си днес хапчетата, брат? Пък и научи се да пишеш вече- оправданието, че повтаряш трета година четвърти клас омръзна, бе...
1
0
Прост, та Дрънка
Прост, та Дрънка
16.06.2013 13:59
"Спътник" с човек на борда?!? "Джон Смит"?!?!?... Нещо като нашия "Петкан Стоянов" или "Иван Драганов"!!! Голям майтап! Тъща му трябва да е била голям дзвер, за да се качи там горкия!
1
1
Иво
Иво
16.06.2013 13:48
очакваш да ти кажат по телевизията за подобни случай.ти си тотално зомбиран човек значи.ти идея нямаш в какъв свят живееш и че си контролиран.идея нямаш,че си роб.ако не се събудиш скоро много тежко ще преодолееш нещата които ще се случват.истината,ако изобщо се осмелиш да я възприемеш ще е много болезнена за теб
1
0
небесносините
небесносините
09.04.2013 15:37
Става за филм фантастика много добре.Кинорежисъорите да запретнат ръкави. Странно защо подобни теми не се коментират по новините никога. Като вица за умните блондинки и извънземните много говорят за тях, но никой не ги е виждал.
0
1
miss981
miss981
11.01.2013 19:34
а ако има извънземни те със сигурност няма да ни навредят :)
0
0
мими
мими
13.07.2012 23:51
ПОНЕ не сме единствените на земята!!! ако е истина разбира се
0
0
Е
Е
20.09.2011 18:47
Мале, ужас.
1
0