Ембрион-паразит расте в корема на китайско момиче

Ембрион-паразит расте в корема на китайско момиче

Китайското момиченце Кан Менру е дете на приемни родители от провинцията Хенан. Родната й майка се отказала от нея веднага след раждането й и я осиновила бездетна двойка.

Тримата си живеели прекрасно, докато неотдавна на момиченцето без причина започнал да му расте коремът. Суеверни съседи веднага лепнала на малката присъда "Чудовище! " и тръгнали сплетни, че е забременяла от нечисти сили.

Лекарите обаче бързо разсеяли всички жлъчни коментари. След изследването на момичето станало ясно, че в него живее ембрион-паразит, който й изпива жизнените сили.

"Дъщеря ви ще умре, ако в най-скоро време не й бъде направена операция", произнесли се медиците пред родителите на малката Кан.

Те обаче нямат необходимите средства, с които да платят операцията и последвалото лечение. Затова кметството в провинцията е създало специален фонд за набиране на средства за Кан.

Подобен случай имаше преди четири години в в Бангладеш. В корема на 16-годишния Абу Райхан се оказа, че живее неговият брак-близнак без развита глава.

Плодът бе с развити крайници и дори нокти. В корема на брат си близнакът бе успял да порасне до 2 килограма. Лекарите избавиха тийнейджъра от излишния товар след операция.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Роберт
Роберт
25.02.2015 17:34
Циганина си е циганин и богат да е и с диплома в джоба/купена/ манталитета му е цигански! Това, че е крал, лъгал и убивал и натрупал пари не го прави ЧОВЕК!
3
5
Ани
Ани
06.11.2013 16:11
Това за бездетни китайци,осиновили детенце ми звучи малко като бездетни цигани да си осиновят детенце:-)
8
10
кики
кики
14.03.2015 22:37
Мими е циганка :D
1
0
мими
мими
19.06.2014 14:32
Много ти е тъп коментара защо пък не въобще знаеш ли какви цигани има може и теб да купят, ако искат разбрали...
8
6