Зловещите магии на ходжите
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Зловещите магии на ходжите

Зловещите магии на ходжите

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Правене на Магии
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Едни от най-популярните магии, които се прилагат в страната ни, и в същото време едни от най-зловещите ритуали се правят от турските ходжи. За магиите на ходжите се говори, че се развалят много трудно или въобще не се развалят.

Ходжата по принцип е духовен човек, но не малка част от тях се занимават с магии за смърт, разделяне на семейства и други подобни подобни проклятия, които са провокирани от завист и злоба.

Ходжите казват, че магия не може да се направи в домашни условия, а задължително над ритуала трябва да бъде прочетено слово от посветен човек, което да гарантира осъществяването му.

Магия

За разделяне на семейства

Не малка част от българските свекърви не харесват снахите си и за да разделят сина си от неговата половинка прибягват до магии, направени от турските ходжи.

Най-популярната магия за разделяне на семейства е с две лъжици, които свекървата е сервирала на снаха си и сина си. След като те са се хранили с приборите, които преди това са измити с вода, над която ходжата е чел специално слово, свекървата взима лъжиците и ги обръща една срещу друга.

За магията на ходжата са му необходими носени дрехи на семейството, от които изплита малко въженце. С това въженце свекървата връзва двете лъжици. След това приборите трябва да се закопаят на произволен женски гроб от страната на краката, където да престоят три дни.

Магьосник

Когато трите дни отминат свекървата трябва да изкопае лъжиците и да ги зарови под прозореца на спалнята на семейството или да го скрие на място, където няма да бъдат намерени.

Муски

Муските в мюсюлманството могат да се използват, както за добри, така и за зли ритуали. Муските представляват малки триъгълничета от плат, които при ритуалите за късмет са в небесно син цвят и съдържат различни полезни билки, а при магиите за смърт и нещастие са в червен и черен цвят, като съдържат коса от умрял човек или вода, с която е измит труп.

Ходжите предупреждават, ако намерите подобно нещо в дома си, да не го отваряте и да не пипате съдържанието му, защото в противен случай никой няма да е в състояние да развали магията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 7
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Кика
Кика
26.09.2019 08:45
Имах нещо магия демони бях проклятие ли какво е незнам,но едно листче под формата на триъгълник ме освободи от ужаса в който бях.Може да има и за лошо незнам..но има и за добро!В България са много които правят магии,но са мн малко които могат да ги развалят..
0
1
Анонимен
Анонимен
28.05.2018 23:49
Това са глупости че муските са пишат и за лошо.Муските са свещени стихове които се борят само с лошото.
3
2
Боян
Боян
28.04.2015 23:00
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
6
12
maksum
maksum
25.11.2014 14:20
Тези ходжи трабва да бьдат убите а не да ранят хората
15
2
Потребител#120975
на всяко деиствие има противодеиствие....
15
1
Kai
Kai
05.05.2014 18:52
Поздравявам официално рационалният анонимен писател и админите на този сайт, браво и честито; това е възможно най-абсурдното нещо, което някога може да бъде прочетено. Защо ли после няма име на писател или изобщо някога да пише източника? Защо ли изобщо да посещавам този сайт вече? Всичко това са реторични елементи и се надявам автора или админа да се замислят над написаното, ако изобщо го могат, след като виждаме възможностите им в глупости като тази.

И съм благодарна, че ме информирате как голяма част Ходжите само мислят как да правят магии и съм сигурна как всяка Българка с проблем тича при турския Ходжа за магия! Аплодисменти, това е то логика и разум! И хубаво, че всички сме тъпи и вярваме, да ама не!

Поне да знаехте какво значи думата 'ходжа'. И нека цитирам "Ходжата по принцип е духовен човек, но не малка част от тях се занимават с магии за смърт, ..." и нека, за да разберете що за простотия е това; го заместим с "Попът по принцип е духовен човек..." и някаква абсурдна теза, която се основава на кой аргумент още веднъж, че не прочитам? На представата на измисления свят на турко-ислямо мразещият неонацист писател на глупостта? Разбирам, че България не харесва като цяло всичко Турско, но това вече излиза от границите на исторически белези и слиза към циганщината и не защото всички цигани имат лоши черти, както звучи името им, а защото тази статия и глупавият й писател ги носят.

България не потъва защото народа е глупав, напротив, България е красива, богата на всичко, но ето такива хора като вас без грам мозък оставят в сянката си всичко красиво и го удавят в калта на собствената злоба и мръсотия.
15
29
Елена
Елена
01.05.2014 17:47
аз между другото не мога да понасям всички хора, които правят магии... противни са ми, независимо каква е магията
имам една братовчедка, тя беше дете, и направили с едни нейни приятелки на някво момче там- не мога да я понасям от тогава!
21
7
Елена
Елена
01.05.2014 15:40
аз не вярвам в магии, но навсякъде пише, че те се връщали стотици пъти по силно, вършу тези които ги правели.........
18
6
őt흐ㅗㅇ.ㅃ
őt흐ㅗㅇ.ㅃ
04.11.2014 19:48
Проклинам ви на вечни страдания.
2
12