Любовна магия от Акадското царство

Любовна магия от Акадското царство

Още от зората на човечеството несподелената любов е подтикнала човека към магьоснически действия. От 2200 година преди Новата ера от Акадското царство до днешни дни е достигнало любовно заклинание.

Акадското царство е държава, просъществувала приблизително между 2350 пр.н.е. е 2150 пр.н.е. Неин център е град Акад в Южна Месопотамия. Най-голям разцвет достига при Саргон I, който подчинява градовете на Шумер и завладява по-голямата част от Плодородния полумесец от Елам до Средиземно море.

Любовна магия от Акадското царство

По време на Акадското царство в Месопотамия се разпространява семитския акадски език, като ролята на шумерския значително намалява. Държавата е унищожена от нашествие на гутеите.

Как се прави заклинанието? В потайния 120ти час то трябва да се изрече на лунна светлина в запустяла градина. Молитвените магически думи се отправят към бога на мъдростта ЕА и към двете богини на любовната страст ИШТАР и ИШХАРА, както и към помощника ИР - демон на любовния чар.

Влюбеният трябва да откъсне тополово клонче и да призове могъщите богове на любовта със следните слова:

"Неговите ръце са за мене подарък,

сладост и страст са неговите устни.

Чашата със свещеното миро е в неговите длани,

на раменете му - чаша от кедров сок.

Да понесе смут у тебе, дево, ИР,

да те обгърне в любовно безумие.

В моята власт са твоите желани устни.

Аз те заклинам и ИШТАР и ИШХАРА!

Да не знаеш ти, дево, покой! "

За да имат сила жреческите думи, се използват две магически растения - сакъзово дърво, чиято кора непрекъснато отделя капки прозрачна ароматна смола, която под влиянието на въздуха се превръща в тъмни втвърдени капки. Второто магическо растение е нискостеблена ефратска топола, едно от най-разпространените дървета в Долна Месопотамия.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ShwM
ShwM
03.10.2015 00:51
Доста пропуски и недоизпипани неща има. Друг път като давате ритуали НЕ ГИ СЪКРАЩАВАЙТЕ - за ваше собствено добро! И Богинята е ИЩАР, ИШАРА е помощничката и. Да не говоря за Липсващата част към ЕА. И липсата на информация в/ъ какво се чете и как се използва това. Глупаци като ВАС дето се мислите за много умни давайки частични неща и доста неумело преведени накрая поемат негативите от действията на всички, които правят половинчатите ритуали. И като давате преводи от мъртви езици, Задължително се слага и оригинала!
3
1
tq
tq
02.06.2015 12:50
vqrvam v magii no ne mislq 4e tazi ideq e dibre. nemoje6 i ne e 4estno da nakara6 4ove6ko sy6testvo da byde s teb o6te pove4e kato zaslepqva6 du6ata mu s magiq. vsqka magiq si ima strani4ni efekti. nqkoi den se vry6ta i strada6.
4
0
нещо
нещо
07.11.2013 15:55
ако някой я е пробвал да ми пише дали има ефект
1
2
куул гърл
куул гърл
03.06.2013 10:08
Аз мисля да го пробвам.Може да мислите че съм луда но всъщност аз съм само лудо влюбена.Стискайте ми палци:)
1
2
Грозева Красимира
Грозева Красимира
09.05.2012 11:53
хахахах отивам да го изпробвам мисля че съм доста отчаяна и понеже по нормалния начин не става ще извикам силите магически
1
2
диана
диана
03.03.2012 22:32
това е ужасно тъпо, но мога да си представя как някои хора биха изпаднали до такова безумие та да го направят това
1
2