Наследницата на Ванга се появи

Ванга

В родният град на петричката врачка Ванга усилено се говори, че нейната правнучка Кристина е наследила паранормалните ѝ способности. Смята се също, че Ванга се е преродила в правнучката си.

Виденията на 18-годишната Кристина са започнали още преди 6 години, когато е открит музеят на петричката врачка в града на 5 май 2008 година.

Българската пророчица не е е имала свои биологични деца, но има осиновена дъщеря на име Венета.

През годините много хора са твърдели, че Ванга няма да предаде способностите си, но малката Кристина опровергала това, когато започнала да предсказва бъдещето.

Момиченцето започнало да сънува предстоящи събития като неродени все още бебета, смърт и бъдещи сватби, но в началото се страхувало да споделя виденията си.

Къщата на Ванга

Кристина казва, че не желае да се занимава с ясновидство, но е наясно, че не може да избяга от съдбата си. Първи за дарбата ѝ научили близките ѝ приятелки, които решили да изпробват паранормалните ѝ способности.

Момичето успяло да познае за едната от тях, че ще пребори коварна болест, за която лекарите не предвиждали успешен изход.

Кристина успокоила една от приятелките си, че болестта ще изчезне до месец и предсказанието наистина се сбъднало.

Преди няколко години 7-годишната французойка Каеде Убер също бе смятана за наследница на българската пророчица.

Рупите

Детето имаше проблеми със зрението и твърдеше, че може да разговаря с духовете на починалите.

Първокласничката от малко френско селце беше проявила способностите си още на 3-годишна възраст, когато предсказвала бъдещето и помагала на хората с проблеми.

Руски журналисти дори успяха да намерят кадри, в които Ванга предрича, че нейната наследница ще е французойка.

Малката Убер има проблеми със зрението заради вродено генетично изменение на един от хромозомите, но със затворени очи вижда перфектно.

Още съвсем малка и едва проговорила Каеде заявила един ден, че по-големият ѝ брат ще си счупи крака. Никой не повярвал, но на другия ден това се случило – момчето паднало от стол и фрактурата била факт.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 5
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ATILA
ATILA
21.01.2015 23:51
Глупости на търкалета не вярвам на пророци
1
3
simona
simona
24.02.2014 12:20
Може и да има нещо вярно,защото за някой предстоящи неща аз зная какво ще се случи,и един тихичък гласец ми нашепва какво решение да взема,но аз упорито правя съвсем друго,за което после съжалявам, Не че Баба Ванга ми ги е предрекла,защото за себе си изобщо не съм я питала, Само за децата и мъжът ми,което позна на 100%, Понеже аз много обичам локум и бях й взела за подарък с една кърпа за глава,и от силно вълнение не й ги дадох веднага за което ,ме попита "Какво ми носиш кърпа и локум ли,дай ми ги",на което аз и днес се изумявам,
12
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
21.02.2014 21:51
Всички, които са ходили при Ванга и които са й повярвали, са приели от нейния дух и са нейни наследници
10
3
мхм
мхм
19.02.2014 15:53
Французойката е починала при автомобилна катастрофа или нещо такова(Ванга предрича, че наследницата й ще умре от ръцете на лоши хора)
Имам тази информация от друга подобна статия, не твърдя, че е истина.
8
1
Вълчица
Вълчица
17.02.2014 11:56
И от статията какво излиза - французойката ли е наследницата й или внучката й?
16
3