Вълните на Шуман материализират нашите желания

Вълни на Шуман

В средата на миналия век група от учени от Мюнхенския университет установиха, че йоносферата на Земята образува пространство от вълни с ниска честота, които бяха наречени Вълните на Шуман.

Според атомния физик Роберт Бек, когато вълните от двете полукълба на главния ни мозък работят в една честота, те могат да се взаимодействат с вълните на Шуман и по този начин нашите мисли могат да се реализират.

При експериментите си Бек е измервал вълните на главния мозък на екстрасенси по време на сеанси и е установил, че те съвпадат с вълните на Шуман.

По този начин се намира частично обяснение на феномените, при които екстрасенсите движат предмети и лекуват.

Телекинеза

Когато вълните в лявото и дясното полукълбо на мозъка работят в синхрон, те образуват стоящи вълни, в които един вид енергия се преобразува в друг.

Благодарение на това преобразуване се получава резонанс, чрез който екстрасенсите имат достъп до енергията ви и чрез който могат да ви оказват някакво въздействие.

Думите и мислите могат да се материализират при резонанса между стоящите вълни на главния мозък и тези на окръжаващото ни пространство. Заради това енергията, която влагаме в мислите и изразите си, може да се превръща в конкретни събития.

Теорията, че думите и мислите могат да се материализират, е на японския учен Масару Емото, който доказа, че под въздействие на нашите мисли водата изменя структурата си.

В основата на този феномен лежи единна вибрационна честота, която пренася нашите емоции върху предметите, които са около нас.

Сила на Мисълта

Тези експерименти доказаха, че думата не е само звуков облик на определен предмет, но и количество енергия, чието въздействие можем да наблюдаваме в реалността.

През 2000 година беше установено, че главният мозък на всеки човек е способен да произвежда няколко вида активност, съответстващи на биологическото и психологическо състояние на организма.

Делта ритъм – при дълбок сън;

Тета ритъм – при лек сън;

Алфа ритъм – при бодро настроение;

Бета ритъм – при активност;

Гама ритъм – при тревога и гняв

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
11.02.2015 16:23
А как да накараме дветв полукълба да работят в синхрон? С упражнения за мозъка. Трудното е да прекъснеш мисловния поток от информация. Успееш ли имаш минимален напредък, следва да внушиш на мозъка си че вътре в черепната ти кутия се джижи малко слънце и затопля клетките му, задържаш внушението около 2 минути и го променяш в студено кълбо движещо се в черпната кутия и охлаждащо мозъка до степен че го кара да се свие, задържаш внушението 2 минути следва трудната част, внушение че мозъка ти изпитва боцкане на малки иглички също като влезеш от студено на топло и измръзналите ти раце ги боцкат хиляди иглички от топлината ако и това внушение го задържиш 2 минути следва да повториш процедурата още веднъж за да засилиш ефекта, след месеци на подобни упражнения зрението ти се засилва. Знам го от Мирзакарим Норбеков автор на книгата- Опита на един глупак стигнал до прозрението как да се оттървем от очилата.
5
0
мтериално одговорно лице.
мтериално одговорно лице.
14.04.2014 19:00
въпроса е.....руса или черна.
3
2
Диди
Диди
31.03.2014 11:43
А как да накараме вълните от дясното и лявото полукълбо на мозъка да работят в синхрон?
2
0
Д.
Д.
01.04.2014 22:43
Може с "квантова синхронизация/ докосване" :-)
0
2
nik
nik
30.03.2014 13:20

цялата статия тук
0
3
Дивна
Дивна
12.02.2014 10:42
Физици доказаха извън всякакво съмнение, че физическия свят е едно огромно море от енергия, което примигва и блещука в милисекунди, отново и отново.

Нищо не е плътно
Те доказаха, че мислите са нещото, което свързва и държи заедно това всепроменящо се енергийно поле в "обектите", които виждаме.
9
0
Морфей
Морфей
11.02.2014 10:07
Интересно.
1
0