Личното ни число подсказва какви дрехи да носим

Рокля

Дрехите, които съответстват на вашия стил, ви карат да се чувствате по-уверени в себе си. Това става заради пряката връзка между личното ви число Гуа и дрехите ви.

Често хората правят това правилно на подсъзнателно ниво, но ако знаете какво е личното ви число, ще ви бъде още по-лесно да изберете най-подходящите дрехи за гардероба ви.

За да разберете кое е личното ви число, съберете двете последни цифри от годината на раждането ви. Ако се получи двуцифрено число, събирайте отново, докато стане едноцифрено. За мъж този резултат се изважда от десет, а за жена към резултата се добавя пет.

Лично число Гуа не съществува, затова за жена, чието число е 5, се смята, че нейното число е 8, а за мъж – че личното му число е 2.

Лично число

Числата 1 и 9 са подвластни на елемента дърво. За такива хора са подходящи удобни дрехи в зелени и кафяви нюанси. Флорална и природна символика върху дрехите ще ви носи късмет в кариерата и в общуването с хората, а също така и за финансовата ви стабилност. Дървото управлява ходилата, затова за вас е важен изборът на удобни обувки, още повече, че вие обичате да ходите пеша.

Числото 3 е подвластно на огъня. Вие трябва да имате дрехи, които ви отделят от тълпата. Сексапилни дрехи, които подчертават достойнствата на фигурата ви, са подходящи за вас. Червеният цвят е за вас, както и всеки нюанс на ярките цветове, сред които е и пурпурният.

Числото 4 е подвластно на водата. Вие сте любител на детайлите и аксесоарите. Черният и всички нюанси на синия цвят са вашия избор за дрехи. Дрехите ви трябва да са изискани и отличаващи се от общата маса.

Дрехи

Числата 2 и 8 са подвластни на земята. Подходящи цветове за вас са бежовият, пясъчният, златистият и жълтият. Наблегнете на аксесоарите на ръцете ви. Белият цвят ви носи късмет и увереност в собствените си сили, но го избирайте само тогава, когато ви предстои важна среща.

Числата 6 и 7 са подвластни на метала. Сивият и белият цвят и металните нюанси са подходящи за хората с тези лични числа. Смелите идеи и стремежът към съвършенство е това, което управлява гардероба на тези хора. Подходящи за тях са дрехи, които са скроени и ушити безупречно и дори тези за ежедневието са официални.

Рейтинг

5 2
4 4
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
quacky
quacky
27.01.2014 03:31
хаха... това за числото е вярно,че ми е любимото, също така и за гардероба :))
1
0