Година на коня за Водолей

Водолей

За Водолеите 2014 година ще бъде изключително успешна, особено ако се занимават с творческа дейност. Това е годината, в която ще можете да осъществите всички идеи, които сте имали до момента. Ще се срещате с хора, които много бързо ще приемете за близки и които ще ви помогнат да направите идеите си печеливши.

Освен за творците-водолеи година на коня ще бъде успешна и за онези, които искат да се задомят. Известните със своята свободолюбива природа Водолеи ще почувстват през идната година, че имат нужда от някой, който да е до тях и в добро и зло и който да го подкрепя и цени.

В отношенията с останалите – ще създадете нови запознанства, както вече стана ясно, но освен успехи, те ще ви донесат лично удовлетворение. Внимавайте с амбицията и не я „подхранвайте“ излишно – това е едно от малкото неща, които могат да разрушат хубавата година, която ви очаква. Правете малки стъпки към онова, което желаете.

Работа

Не е необходимо да сте винаги най-отпред, понякога и хората, които са в сянка успяват да изпъкнат – бъдете сигурни, че дори да не сте в челните места, началниците ще забележат работата ви. В здравословен план бъдете внимателни и обърнете повече внимание на вегетативната си нервна система.

Всичко, което сте вложили до този момент в работата ви, ще се върне през 2014 година – както се казва – посели сте семената, време е да берете плодовете. До края на месец март ще ви се наложи да взимате важни решения, които отлагате от дълго време. Сроковете обаче ще ви притиснат, така че решенията определено ще бъдат взети.

Почивка

През 2014 година се огледайте около себе си за представители на зодиите Рак, Козирог и Лъв - хора от тези зодии ще ви помогнат или в личен-, или в професионален план, на тях можете да разчитате. Месец февруари е успешен за вас, ще имате доста задължения. Месецът за почивка ще бъде юни – очакват ви романтични моменти.

Не се отказвайте от идеите си през 2014 година – сега е времето да опитате онова, което искате. Шансът нещата да не се получат е минимален – не се задоволявайте с малко, когато знаете, че можете да постигнете повече. Бъдете последователни и уверени – това, което ще постигнете през 2014 година, е особено важно за пътя ви напред в следващото десетилетие.

Рейтинг

5 8
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Аз
Аз
03.08.2014 21:40
Като искаме, ще стане...
1
0
кирил софийски
кирил софийски
03.02.2014 20:00
А дано , ама надали !
4
1