Питон погълна заспал на улицата индиец

Питон погълна заспал на улицата индиец

Изяден от питон

Пиян до безсъзнание индиец беше изяден жив от огромен питон, след като заспал на улицата в близост до магазина, от който искал да си купи още алкохол.

Предполага се, че индиецът е пристигнал привечер пред затворения магазин и е заспал пред вратите му, за да дочака отварянето, когато е бил намерен от питона.

Първоначално опасното влечуго е удушило спящата си жертва, след което е погълнало цялото тяло на мъжа.

Няколко часа по-късно преялият питон е бил открит от местни жители, които са уведомили властите за случката.

Свидетелите разказват, че са били шокирани от гледката на огромния и силно издут питон, по които ясно си личали очертанията на човешко тяло, пред магазина за спиртни напитки.

Оказало се, че след като изял мъжа, питонът не е успял да изпълзи от местопрестъплението и останал там.

Четириметровият убиец е бил намерен сутринта, когато е било твърде късно изяденият мъж да бъде спасен.

Неприятният инцидент се е случил в индийския щат Керала, който ежегодно привлича голям брой туристи, заради красивото крайбрежие Гоа.

Питон

Властите в Индия призовават туристите, които идват, да не забравят за опасностите, които ги дебнат, и да бъдат по-внимателни и с по-изострено чувство за самосъхранение.

Това не е първият случай в Индия, когато питон поглъща много голяма за него жертва. Регистрирани са десетки случаи с прасета, кучета и кози.

За подобни инциденти с питони бе съобщено в медиите през септември 2012 г., когато се разказа за случай на питон, погълнал мъж по време на наводненията в Джакарта.

През юни тази година питон уби 21-годишен неопитен ловец в Южна Африка.

Според експертизата ловецът се е задушил в корема на влечугото, докато се е опитвал да го улови с голи ръце.

Свидетели разказват, че липсата на опит и желанието да се докаже пред колегите си са подтикнали младия ловец към безразсъдната постъпка.

Мъжете, с които младежът е бил на лов, чули страшен вик на болка и ужас и се втурнали да помагат. Когато отишли на място, видели само гигантския питон, който лежал с издут търбух.

Рейтинг

5 7
4 5
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Аз казах
Аз казах
08.11.2014 15:12
Голяма работа станала, колко хора са изяли змии само Беър Грилс е омахал поне 10, един път станало обратното и вече е световна новина, да не е изял цяла Индия, като мечките в Карлово, циганите обраха де що има капинак и диви плодове после що мечката слезла у градо да дири мед, че и някои граждани от страх се осрали да не земе да ги преследва, за да ги изяде също като оня филм с Хопкинс, по им се искало да ги направят на мечи кюфтета и да разпънат сергийки на площадът може без пари да ги раздадът а може и за някой лев вълка да е сит и забавление да има. нека оная проста французойка да си хвърля парите нашите гори и обитателите им да ппази, ние сами си ги опазваме по наш си начин, по после ще му мислим от де едно дърве да си откраднем или да си пекнем някой див катеричок, щот дивечовото месо е мноо убаво пък и пушката да си изпробваме, да подхраним и самочувствето на голяма работа, щот не ни е мноо голема работата ама само ние си знаем тава....
6
2
Анонимен
Анонимен
30.01.2019 09:09
По-дълго изречение не бях чел :)
2
0
Жору
Жору
07.11.2014 13:54
Мъжете, с които младежът е бил на лов, чули страшен вик на болка и ужас и се ВТУРНАЛИ да помагат. Когато отишли на място, видели само гигантския питон, който лежал с издут търбух. Хахахаахахах, егати простотията, май се чудите само с какво да запълвате редовете. Тоя питон много бързо гълта бе, голяма работа ще излезе той, след като на останалите им отнема часове , а с тоя калибър може и дни!!!
3
1
данко
данко
16.02.2014 02:11
пълни глупости не ма как 4 метров питон да погълне възрастен човек
5
6
stanislava
stanislava
26.08.2014 20:42
опитай и после ни кажи!като не вярваш защо четеш тогава !
7
1