sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отрицателните черти на зодия Водолей

Отрицателните черти на зодия Водолей

Зодия Водолей
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Водолеят е знак, който е управляван най-вече от своя стремеж за свобода и пълна независимост, без значение в каква среда се намира. Управител на този знак е планетата Уран – планета на непредвидените обрати. Водолеят е знак, за който положителните качества като хуманност, енергичност и обективност важат в пълна сила.

Но и Водолеите в своите странности и желание да са винаги свободни, да са себе си, имат своите странни и отрицателни човешки черти. Много често представителите на тази зодиакален знак са прекалено затворени и вглъбени в собственото си аз. Струва ти се, че сякаш всичко, което кажеш, ще остане извън съзнанието му и може би изобщо няма да те чуе.

В същото време обаче Водолеят често е обвиняван за това, че е разсеян – и в това има доза истина. Интересът му може да бъде грабнат лесно, но пък по-трудно задържан. Непостоянен е спрямо неща, които не са му интересни и не го подтикват да разсъждава и мисли. Не може обаче да се нарече непостоянен в чувствата си към своите приятели и семейство.

Водолей

Често Водолеят е обвиняван в това, че е бунтар и на моменти е много невъздържан, но причината за тези качества се крие в това, че той не обича несправедливостта. Всъщност, каквото и да му струва, ще се изкаже и ще заяви позиция, ако смята че е прав или ако вижда явна несправедливост.

Друго качество, което може да не се приеме за особено положително от някои представители на зодиака е компетентността на Водолея. Той винаги има позиция и държи на своето мнение – грешно или вярно, позицията си е негова и Водолеят доста упорито я защитава.

Спор

Често пъти впечатлението, което представител на тази зодия прави, е за човек, който е надменен, но веднъж опознаете ли го, ще се уверите, че първото впечатление може да ви подведе. Някои могат да определят първоначалната надменност на Водолея и като потайност и нежелание за разкриване.

В същото време обаче Водолеят е изключително непредсказуем и вкарването му в каквито и да било рамки е огромно грешка. Ексцентричността му може да се приеме и за хубаво, и за отрицателно качество – зависи кого ще попитате. Но в това да е различен, пък бил той и ексцентричен, Водолеят е истински първенец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 7
3 4
2 3
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.06.2019 21:48
Надменни, използвани, лъжат
2
3
Анонимен
Анонимен
25.06.2019 12:56
Смятам, че януарските и февруарските водолеи са различни. Това се отнася за януарските според мен.
4
1
Анонимен
Анонимен
27.02.2019 07:29
Абсолютно вярно ,за подлостта на водолея
5
8
Дари
Дари
04.03.2016 19:13
Познавам изключително подли водолеи, които гледат само своите интереси като се сравняват с другите като не ги интересува дали ще оскърбят някого.Мислят,че само те могат всичко,прави са и няма по значими от тях и никога не биха забелязали стойността на което и да е човешко същество.Не всички са такива,но някои черти им личат.
31
41
Иван
Иван
04.09.2015 10:37
Ок аз съм Водолей и не вярвам в хороскопи и въореки това смятам, че това оисание е абсолютно вярно.
45
1
Тини
Тини
08.04.2015 13:55
Напълно вярно!
23
2
Радостина
Радостина
28.03.2015 10:11
Абсолютно вярно!
14
2
Водолей
Водолей
17.03.2014 23:49
Действителността е една илюзия.Всички ,,ние'' можем да се откъснем от нея , като живеем извън нея ... , но разбира се да не забравяме близките си .
9
4