Тази неделя е най-лошият ден в годината

Неделя, 17 ноември

Според известната украинска астроложка Людмила Савина тази неделя се очертава да бъде един от най-тежките дни в годината.

По нейни изчисления тази неделя в 17:08 часа българско време попадаме в 15 лунен ден, който е един от най-неприятните периоди в годината.

Причините за неприятностите, които ни чакат тази неделя, са провокирани от пълнолунието в зодиакалния знак Телец.

Луната ще влезе в зодиакалния знак в 17:08 часа българско време и ще остане там до 17:51 часа на 18 ноември (понеделник), когато започва 16 лунен ден.

Астроложката предупреждава, че е желателно през 15 лунен ден да сме по-пасивни и съветва важните срещи и ангажименти да бъдат отложени за понеделник.

Лош ден

Влиянието на Луната тази неделя ще бъде необичайно силно и ще извади на показ всички отрицателни характеристики у хората, като ги увеличи многократно.

Очаква се през този ден да бъдем съблазнявани от различни среди, а емоциите ни да надделеят над разума.

Според Савина всички трябва да покажем смирение, търпение и да се отнасяме справедливо към всичко, случващо се около нас.

15 лунен ден е един от най-пагубните дни за работа, бизнес и здраве.

Астроложката съветва тази неделя да бъдем особено внимателни и да се пазим от измами и илюзии.

Денят е много опасен за хазартни игри и залози, защото загубите ще бъдат много големи.

Телец

Савина споделя още, че през 15 лунен ден не е желателно да се правят подаръци и да се прави секс.

Тази неделя е един от възможно най-лошите дни за сключване на брак, но пък почти всички ще сънуваме пророчески сънища.

Когато Луната преминава през знака на Телец, у всички хора се проявява характерните за телците практичност, издръжливост и желание да притежаваш нещо или някой.

През този период се стремим да направим нещо истинско, полезно, нещо което да ни донесе забележителен резултат и сме готови да се ангажираме с това за неопределено време.

Когато Луната е в Телец, е добре да излезете сред природата, да бъдете със семейството си, да се насладите на вкусна храна или просто да си почините у дома в уютни, обичайни условия.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
aQ
aQ
17.11.2013 18:14
рано сутринта се събудих със сън, как излизам от блока ми и съм вече на ъгъла, когато нещо удари от въздуха и взриви съседния блок а аз бягах за живота си обратно вътре ...

денят продължава да бъде все по-страхотен хх
0
0
Аз.
Аз.
17.11.2013 17:26
статията - без коментар... но "благородна" - "по-вече" СЕРИОЗНО.?
0
0
рррр
рррр
17.11.2013 16:41
На мене целият месец ми е скапан. Счупи ми се ютията, таблета също се счупи непоправимо, нямам достатъчно работа и пари, миналата седмица ми блъснаха колата / поправката ще отнеме три седмици/ и за капак компютъра започна да се скапва / изчезна половината екран/, добре че мога да со включвам към телевизора...
0
0
Благородна
Благородна
17.11.2013 13:47
Така сме затънали в калта че един ден по–вече или по–малко няма да е от значение
0
0