Пречистване на дома от зли сили

Пречистване на дома

Обект на лошо влияние стават най-личните и съкровени неща за човек. А какво по-лично за него от собствения дом. Поради това, дори профилактично, трябва да се прилагат методи и ритуали за пречистване, които да осигурят нужния мир и спокойствие.

Пречистване на дома се прави задължително и когато в него се е случило нещастие. Чрез силата и енергетиката си това пречистване защитава от вредните влияния, които могат да ви настигнат.

Първата стъпка е цялостното и прецизно почистване на дома – дори и на най-скритите кътчета. Дори най-малкото петънце по прозорците, огледалата, кухнята може да замърси домашната енергетика. Това трябва да стане навик и да се прави всяка седмица. На дневен ред трябва да останат нещата, които са наистина нужни.

Дом

Мръсните и стари вещи трябва да се държат затворени – в шкаф или кошница. Идеята е, нечистите енергии да не изтичат навън. Когато миете огледалата, прозорците, вратите и стените пък е добре да добавите светена вода.

След почистването вземете в ръка свещ и я запалете. Обиколете с нея цялото жилище без да пропускате дори банята и тоалетната - по часовниковата стрелка. Всеки ъгъл, легло, прозорци и т.н. трябва да се поръси три пъти.

През цялото време гледайте пламъка и си мислете колко прекрасен е вашият дом. Как в него цари мир, любов и щастие. И как никой с лоши намерение не може да влезе в него. Добрите мисли и намерения неутрализират злите сили.

Чистене

Помещенията се пречистват добре и с ароматни пръчици. Те стимулират чакрите да заработят.

В дома текат определени енергии и потоци. За да бъдат неутрализирани отрицателните, трябва да прочистите антрето, тъй като те се събират там. В него поставете ваза с широко гърло. В нея сипете ситен пресят чист пясък, а в него забодете свещ, която палете от време на време.

Целта е колкото може по-голяма част от повърхността на пясъка да е открита. Той има способността да събира в себе си и неутрализира всички отрицателни потоци. Подобна вазичка може да се постави и на масата.

За организиране на правилен и положителен поток от енергия в дома най-добре се обърнете към съветите на фън шуй.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
denislav
denislav
14.07.2015 16:33
Bez izob6to nie da podozirame prizraci shte e
2
1
Анонимен
Анонимен
25.10.2013 09:53
Магиите винаги ще съществуват !
5
5