Енергиен вампир и психичен паразит - каква е разликата?

Енергийни вампири

Енергийният вампиризъм се появява, когато човек с нисък енергиен потенциал се „прилепя“ към човек с висок енергиен потенциал.

Енергийният вампиризъм се разглежда от психолози и езотерици по цял свят. Те са установили, че съществуват хора, които се хранят с емоциите на други хора.

Американският психолог и хипнотерапевт д-р Брус Голдбърг разкрива, че процесът на вампиризъм може да се прави осъзнато и неосъзнато. Може да се случи в слабостта си човек да не осъзнава, че изсмуква енергия на друг човек. В този случай той не се нарича вампир, а психичен паразит.

Сол

Същият термин използва и Даян Фенчър, разработила методи за психическа самозащита.

Двамата изследователи определят като енергийни вампири хората, които преднамерено изсмукват енергията на други хора.

Вода

Вампирите се срещат по-рядко от паразитите.

Сълзи

Паразитите се разделят в 5 основни категории: ефирни, несигурни, пасивно-агресивни, параноични и роботизирани.

Поведението на всеки един от тях е следствие от натрупване на непреработени кармични енергии.

Паразитите се чувстват нещастни и неспособни да се свържат с реалността. Тези хора запълват липсите в своя свят с емоциите на другите.

Енергийният вампиризъм съществува и се определя като нормално човешко поведение. В повечето случай хората не осъзнават какво точно се случва.

За да си набавят енергия, енергийните вампири правят неща, с които да изкарат другия човек от равновесие.

Съществуват редица древни методи за предпазване от енергиен вампиризъм.

Специалистите насочват към силата на водата, като обновителна стихия, и на солта, като уникална кристална решетка, която абсорбира информация. Смята се, че солта лекува наранявания в астралното тяло.

Комбинацията от сол и вода се съдържа в сълзите и потта на човек. Сълзите могат да измиват негативните емоции, а потта изхвърля токсините от човешкия организъм.

Срещу негативни влияния помагат дългият душ, приемът на повече вода и разходката до водоем.

За защита от енергиен вампиризъм се използват и амулети. Най-доказаното средство за тази цел са кристалите. Тяхната структура, енергия и вибрация отблъсква негативната енергия.

Рейтинг

5 1
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати