Канадското правителство си сътрудничи с извънземни

Извънземни

Бившият канадски министър на отбраната - Пол Хелиър призна, че канадското правителство си сътрудничи с извънземни. Шокиращото признание бе направено по време на пресконференция на високо равнище.

Видео записът с речта на Хелиър бе качен в Интернет и буквално взриви мрежата. Бившият министър открито заяви, че 3 извънземни раси са редовни посетители на Земята и правителството на Канада работи много активно с тях. Хелиър твърди, че хората умишлено са държани в неведение за извънземното присъствие на нашата планета.

Според него е време правителството да разкрие истината и в близко бъдеще да започнат масови и открити дискусии, свързани с инопланетяните.

Сътрудничество с Извънземни

До някаква степен Хелиър споделя опасенията на властите, че някои факти, свързани с извънземните ще бъдат много непонятни и плашещи за обикновените хора.

В 10-минутната си реч Пол Хелиър разкри няколко невероятни случая на контакт с извънземни в своята 60-годишна кариера.

През 1960 г. над Европа се появили цяла флотилия от НЛО, пътуващи в южна посока. Неочаквано флотилията направила рязък завой и продължила обратно на север. Този феномен станал причината да се стартира мащабно проучване на тема – извънземните.

НЛО

Установено е, че поне 3 вида извънземни – от различен произход и с различна цел, посещават Земята. Поне 2 вида от пришълците работят съвместно в правителството на САЩ.

Бившият летец Чарлс Хол разказал на Хелиър удивителна история за контакта си с единия вид извънземни, наречени „Високите бели“. Тези същества живеели на териториите на Американските военновъздушни сили. Изглеждали доста плашещо, но с времето изградили доверие и чудесни работни взаимоотношения с екипа.

Бившият канадски министър разкри, че светът се контролира от т.нар. Тристранна комисия. Тя се състои от международния банков картел, кралския картел, членове на различни интелектуални организации, и избрани членове от военните кръгове.

В края на речта си Пол Хелиър призовава към мир и справедливо отношение към извънземните раси. Хелиър смята, че съвместно с тях можем да създадем технологии, решаващи глобалните проблеми на Земята.

Виж повече

Рейтинг

5 10
4 7
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
19.03.2015 22:35
Прочетете книгите на Карлос Кастанеда - Учението на индианеца Дон Хуан обяснява света в кйто живеем, да наричаш извънземни тези сили означава че не познаваме света в кйто живеем.
0
0
Иван
Иван
08.01.2015 14:08
Ето това е линка:
0
0
Johnnie
Johnnie
20.10.2014 10:01
Няма как да е верно. След смяната на полюсите ние попадаме в измерение , което е изолирано за другите и контакта е почти невъзможен, това обяснява активния живот в миналото с боговете и храмовете и всичко, след време при поредното превключване на полюсите нещата ще се възстановят, както са били . Сега освен нас на земята има само демони (падналите) , които когато искат материални изяви се вселяват в хора - болни, слаби , некадърни , които подлъгани ги допускат.
0
0
The reptilian agenda
The reptilian agenda
04.12.2013 11:51
тагове: умбаба самахонго, читахури, мантиндане, Кредо Мутуа, Сангома
1
0
margo.mk
margo.mk
09.10.2013 23:35
Е да, това не е голяма изненада. Отдавна е известно. След десетилетия, а може би дори и векове на изследвания и какво ли не, наистина ли вярвате, че не са установили контакт. Намерили са доказателства още за Хитлер. Дори и местата където са се срещали. Ами летящата чиния с емблемата на Хитлер.

Впрочем много вълнуваща статия.
2
0
Светла
Светла
22.09.2013 13:08
Ето ви и самата реч на този икукал човечец:
Ужасно неструктурирана реч!Математически погледнато-звънземни съществуват, аз съм виждала и снимала странни и необясними обекти в небето, чела съм множество книги и статии по темата, тъй като уфологията ми е хоби. Този човек сам нищо не е виждал, взел е цялата си информация от книги и други хора.
2
2
Ейлиън
Ейлиън
04.09.2013 17:28
За Канада не знам, но Щатите от години са в съюз с извънземните. Много хора не вярват, ама това си е самата истина. И ние хората сме проект на Бог ли, на извънземни ли...Нали знаете, че след като се върнат от Космоса, космонавтите нямат право да говорят за това, което са видели. НАСА знае неща, които не можем и да си представим. В скоро време извънземните може и да се покажат, кой знае. Трябва все някога да се разкрият.
9
0