Идентичност спрямо кръвната група

Кръвна група

Кръвните групи са 4 - 0, А, Б и АБ. Всяка от тях има подгрупи, зависещи от резус фактор, съответно положителен или отрицателен (RH+ и RH-). Кръвната група се предава наследствено и е един от показателите за човешка идентичност. По нея се откриват болестите на тялото, черти от характера, темперамента и заложбите на индивида.

Всяка от четирите кръвни групи е знак за принадлежността на човешките същества към 4-те основни първични раси в зората на сътворението на разума и живота на Земята. Смята се, че както днес детето получава по генен път кръвната група на своите биологични родители, така някога пришълците от космоса са завещали на своите потомци различна кръвна група. И всяка от тях говори за идентичността на носителя ѝ.

Нулева група – Положителният RH е генът на създателите на разумния вид на Земята. Тази раса е една от най-древните във Вселената. Представителите и идват от съзвездието Плеяди. Притежателите на кръвна група 0+ са универсални дарители, тъй като тяхната кръв е пригодена да подхранва живота и обратното - за да се запазят уникалните съставки и матрици на молекулите на кръвните клетки, хората с тази кръвна група могат да приемат кръвен серум само от донор със същата група.

Небе

Нулева отрицателна група се е получила при непозволените смесвания между първите потомци на човешките същества. Подобно кръвосмешение между хора - общи биологични родители и близки роднини по права линия, променя паметта на ДНК, в която е закодирана забрана за комбинации от сходни гени и клетки.

Кръвна група А – Положителният резус фактор говори за потомци на планетата Сириус А. Дошли са на Земята, тъй като вече са предусещали изчерпването на модела на развитие. Били са високо развити в технологично отношение. Всеки носител на кръвна група А + е податлив на имунни заболявания, ракови изменения и проблеми с вътрешните органи и кръвта.

Цивилизации

А отрицателна група е породена от проблемите с аклиматизацията към условията на Земята и някои генни експерименти за подобряване в човешкото тяло.

Кръвна група B – Този знак е проява на създателите на човешката раса от обитателите на Сириус Б. Най-честите и носители са някои африкански племена. Хората с кръвна група B + са изключително податливи на заболявания на нервната система и скелета, страдат от Паркинсон, Алцхаймер или болест на Бюргер.

ДНК

B отрицателна, както и при другите отрицателни групи, е индикатор за претърпяна мутация от този ген. Дозировката е превишена, поради което моделът B кодира повишено внимание към физическото тяло. С него, както и при B +, трябва да се внимава. Препоръчват се редовни тренировки.

Кръвна група AB – Тази група се среща изключително рядко. RN + представят верига от генна и духовна матрица, създадена от изродените поколения на Земята, от човеци и извънземни напреднали цивилизации - Орион, първична вселена, Голяма и Малка мечка и други части на всемира. Този експеримент и следствието – създаването на този ген, е бил позволен, след като човешкият род е проявил агресивност и склонност към унищожение. Именно носителите на кръвна група АБ са потомците на библейските Адам и Ева.

Групата AB – Някога техните прародители са били последователи на космически недоволните, водени от Луцифер. Често се наблюдават случаи на физическа и умствена инвалидност или лудост.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 3
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
30.06.2019 14:10
Ама статията като е писана поне и малко анатомия да бяхте прочели
0
0
Анонимен
Анонимен
27.06.2019 15:09
1 Коринтяни 15:50. А това казвам, братя, че плът и кръв не могат да наследят Божието царство, нито тленното наследява нетленното.
0
0
Потребител#174928
Добра статия, кефи ме ;)
Това е мнение на някой с ген на създателите на разумния вид на Земята!!! :D
4
0
Нулева отрицателна
Нулева отрицателна
27.03.2016 00:43
"Подобно кръвосмешение между хора - общи биологични родители и близки роднини по права линия, променя паметта на ДНК"
И писалите статията вярвате, че универсалния донор на планетата и единствената кръвна клетка която не може да се клонира заради липсата на ивформация е мешилка между хора ?
ХА ХА
3
2
Jack the ripper
Jack the ripper
10.02.2016 16:06
Аз съм психопат и всеки ден чета сановник.бг
11
1
папи
папи
10.02.2016 18:56
Споко,не си единствен,чета и съновник,и хороскоп
6
1
Joro
Joro
23.07.2015 21:20
"Притежателите на кръвна група 0+ са универсални дарители"

Това твърдение е погрешно. 0- е универсална.
(https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0)
13
10
папи
папи
10.02.2016 18:58
Не е погрешно,кръвна група 0 като цяло е универсална
0
4
Фифи
Фифи
05.03.2015 19:33
Аз сам Потомак на Адам :д
0
0
niki
niki
31.10.2014 22:07
може да е фантасмагории и може би е съвпадение ,но аз съм кръвна група А положителна и наистина имам имулогични изменения в кръвта
2
0