Шестте най-романтични начина да предложите брак

Шестте най-романтични начина да предложите брак

Без съмнение една от първите най-важни задачи, които са свързани с женитбата, е определянето на начин да предложите брак на Вашата любима. Със сигурност има безброй възхитителни варианти за осъществяване на предложението, но тук са изброени някои от най-елегантните и романтични методи, които да накарат Вашето момиче да каже „да”.

Пресъздайте първата си среща

Това ще създаде поток от спомени и ще я постави в подходящото настроение за предложението Ви. Шансовете са на Ваша страна, тъй като тя ще оцени и предвидливостта Ви да пресъздадете това специално изживяване.

Планирайте изненадващ пикник

Решете да заведете възлюбената си на романтичен пикник в гората или на брега на някой екзотичен плаж или място. Там можете с камъчета или с миди да напишете „Омъжи се за мен”.

Шестте най-романтични начина да предложите брак

Изкарайте мехурчетата

По време на вечеря, сервирайте на приятелката си чаша шампанско в поставен на дъното годежен пръстен. Така ще сте в перфектна позиция да вдигнете тост за съвместното Ви бъдеще. Трудно ще е за момиче да подмине пръстен, предложен й с такава елегантна опаковка. (Интересно и забавно място ще е да сервират шампанското в някой хотел, намиращ се на някакво нетичпино място, например дълбоко в гора, на някой остров или на скали. Светлините на ноща, съчетани с великолепното обслужване, което може да бъде намерено там, ще е прекрасна гледка.)

Опаковайте въпроса в бисквитка

Решете да вечеряте в любимия Ви китайски ресторант. Накарайте сервитьора да сервира бисквитка с късмет, в която е скрит въпросът „Ще се омъжиш ли за мен? ”. Това ще е десерт, който тя никога няма да забрави.

Шестте най-романтични начина да предложите брак

Предложение при коледната елха

На Коледа я поканете във Вас и я подканете да отиде до елхата. Уверете се, че дървото е осветено, но само с една декорация- годежния пръстен. В умиление, сърцето й ще се разтопи, веднъж видяла бижуто на дървото.

Изкажете предложението си със стил

Направете й подарък „просто така, без повод”. Купете й елегантна гривна с дребни украшения по нея, на които да е изписано „Омъжи се за мен”. Подарете й я по време на специална вечеря.

Разбира се, има много начини да направите предложението си - на борда на самолет, на остров, на върха на планина, на върха на Емпайър Стейт Билдинг или в задната част на лимузина в Лас Вегас. Как да й предложите зависи от няколко фактора: вашата история заедно, личния Ви стил и нейните предпочитания.

Най-важното е Вашето предложение за брак да идва от сърцето Ви. Ако сте напълно искрен, шансовете са на Ваша страна. В крайна сметка не е важно самото предложение, а бъдещия Ви живот като мадоженци.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ели Стоянова
Ели Стоянова
12.11.2013 19:46
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РОМАНТИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ОТ ВСИЧКИТЕ НАЙ БЛИЗКО ДО МОЕТО СЪРЦЕ Е ПЪРВОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ,
НО ОСТАНАЛИТЕ СЪЩО СА ПРЕКРАСНИ И НОСЯТ ВЪВ СЕБЕ СИ МНОГО ДУХОВНА ЕНЕРГИЯ
И НЕПОВТОРИМ ЗАРЯД
0
0
Да!
Да!
04.03.2016 13:35
Искаш ли да се видим 2 пъти, почти еднакви ще са, само че вторият ще е незабравим.
0
0