sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Заклинания за любов и вярност

Заклинания за любов и вярност

Магии за любов
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Заклинанията обикновено се правят от заклинител или магьосник. Тези понятия обикновено означават едно и също. Този човек има възможност да прави както магия за любов и вярност, така и черна магия за разваляне добрите взаимоотношения в дадена двойка.

Правейки магията, даденият екстрасенс, лечител или магьосник изрича заклинителни думи, насочени към човека, до когото е пожелано да стигне заклинанието. Чрез тях по телепатичен път и чрез вмешателство в енергийната природа се атакува цялостната система на човек. Всъщност, насочвайки дадено заклинание към някой – то това е лек вид магия, тъй като така се изменя предначертаното на човек, като му се задава нов план.

Любовни заклинания

Имайки предвид това излиза, че не е нужно да си надарен с определени свръхестествени сили, за да повлияеш на някого. Достатъчна е добра концентрация и силен енергиен заряд, който да въздейства спрямо вашето желание.

А ако притежаваш определени, дори минимални магически способности и особено, ако си достатъчно настойчив, е твърде вероятно вашите внушения да въздействат върху обекта и да предизвикат желания ефект.

Любов

Всичко това обаче не е в унисон с правилата, установени във Вселената. Не е хубаво човек да се меси в енергия, която не е негова, още повече да я променя по свое желание и за свое облагодетелстване. В даден момент всеки, извършвал подобни действия, бива наказан, като всичко, което е изпращал, се връща обратно и то с доста по-голяма сила и тежест.

По принцип не всеки човек е способен да извършва такова въздействие, т.е. – да прави заклинания. Проучване доказва, че около една трета от хората на Земята са способни да предизвикват силни внушения върху спящ човек.

Изневяра

И обратното – докато спят, хората получават информация за това например дали партньорът им в този момент изневерява. Има дори случаи, в които спящия „вижда” и кой е обектът, с когото се извършва тази изневяра.

Поради това се твърди, че при такава силна връзка не е необходима намесата на врачка. Достатъчно е наранената половинка да отправи желаното внушение за вярност и чиста любов. Но ако половинката не е от тези 1/3 от хората, за които стана дума по-горе, ефект просто няма да има.

Ако обаче усетите подобни умения у вас, то можете да въздействате на любимия най-вече, докато той спи. Изпращат се послания, насочени срещу любовницата, за да се предизвика неговото негативно отношение към нея.

Често ефектът е поразителен. От това става ясно, че подобен вид изпращане на енергия действа аналогично на магия, макар и да не е направена реална такава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 8
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анабел
Анабел
21.09.2014 03:49
Ха ха ха!много добре е украсен текста,но не е много точен.как заклинател и магьосник са едно и също???ха ха ха!или това екстрасенс или лечител????абе, от къде го преписа това?ще умра от смях!!!!!!ха ха ха!
3
2
звезда
звезда
07.12.2013 14:38
така хванах мъжа ми с любовницата,в съня си ги видях,но не можах да го разделя
10
2
firecat
firecat
13.07.2013 15:10
това с 1та 3та не е така изобщо. Всеки може да повлияе ако иска нещо и ако се упражнява в това. просто има хора на които този потенциял е отключен или е по - голям.
3
1