sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Истории за отвлечени от извънземни

Истории за отвлечени от извънземни

Истории за отвлечени от извънземни

Извънземните винаги са били заобиколени от мистерия. Хората навсякъде по света ги асоциират с плашещи истории и мистериозност. Разказите за похитени от извънземни винаги са свързани с инциденти, в които участват създания от нечовешки вид, които отвличат хората от земята. Много от тях се кълнат, че този феномен наистина съществува, а други даже твърдят, че са били похитени.

Повечето от историите, свързани с отвличането от извънземни, разказват, че хората са подложени на медицински изследвания. Някои пък разкриват, че извънземните отправяли предупреждения за бъдещи опасности на земята. Много от разказите имат елемент на страх, докато други са съвсем противоположни. Споменава се и за отвлечени хора, които са имали относително приятно похищение, без усещане на някаква болка.

Първата история за отвличане от извънземни, влязла в новините, е тази за Бети и Барни Хил. На 19 септември 1961 те карали към Портсмут, когато видели ярка светлина в небето. Скоро се появили фигури с човешка форма, които излезли от машина, приличаща на диск. Те започнали да кръжат над колата на семейство Хил, които по късно се кълнели, че имали променено съзнание по време на отвличането.

Друг известен инцидент е този на Вила Боас. Антонио Вилас Боас бил бразилски фермер, който работил през нощта, когато видял червена звезда в небето. Това всъщност била машина с формата на яйде, която пръскала червена светлина. Той се опитал да избяга, но скоро бил похитен от извънземни. Антонио описва, че те имали сини очи и издавали звуци, подобни на лаенето и джафкането. Извънземните го вкарали в своя летателен апарат и му направили кръвни изследвания. След това го оставили в компанията на женски индивид, приличащ на останалите. Боас се кълне, че докато бил там, се разболял. Когато бил върнат на земята, той установил, че го нямало само 4 часа. Това наистина е една плашеща история.

Хърбърт Шърмър, полицейски сержант, твърди, че бил отвлечен от нечовешки същества през 1967. Той бил хипнотизиран, за да може да разкаже за своето приключение. По време на хипнозата Шърмър казва, че бял обект с червени светлини се доближил до него и са започнали ментално да комуникират. Според показанията му, извънземното му е попречило да извади пистолета си. Поради липса на доказателства по време на тестовете, историята се счита за нереална.

Друго отвличане от извънземни се случило на хълм извън Ливингстън, Шотландия. Боб Тейлър, горски работник, видял неидентифициран обект, който го бутнал на земята. Изследователи наистина открили някакви странни следи.

Хората от различните части по света разказват своите истории за отвличания от извънземни. Повечето случки са ставали през нощта и в повечето случаи отвлечените са били изследвани. Някои са изпитали различно състояние на изменение на съзнанието. Интересната част от всички истории е че отвлечените са се завърнали невредими на земята и то без да дават някакъв откуп на похитителите си!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 8
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
yuskoo
yuskoo
27.03.2014 12:00
фотошоп
2
5
мбасъдър
мбасъдър
23.07.2013 22:05
нло,от теб не ме е страааааах!(сонг)
1
8
Maria 28
Maria 28
13.01.2013 13:47
Определено има извънземни и дори да не сме ги виждали,когато знаем че Вселената е безкрайна е невъзможно да сме сами.Някой мислят хората отвлечени от извънземни за луди,но аз на повечето вярвам.
13
1
дими
дими
05.07.2012 22:08
изван земни има даже семеиството ми е вийдало 4иния за пат кум село 4ас слет това новините го соп6тават??????? питате се дали е истина пи6ете МИ ДИМИТО007
6
3
Анонимнка
Анонимнка
14.04.2012 15:23
И аз мисля че не сме сами се пак в безкрайната вселена да няма нито едно място на което да има живот си звучи доста налудничево.Според мен те ако искаха да ни убият да са го направили!Вижте се пак че навсякъде където има споменати истории за отвлечени от извънземни хората се връщат невредими а колко истории има за американци които са намирали извънземни и са ги убивали само за да ги изследват.И не вярвам в тея глупости за 2012 - краят на света ! на 12 съм и не вярвам на тея простотии се пак и за 2008 имаше некви слухове май ама ся - живи сме още наи ;D.
7
1
luskaaa
luskaaa
13.04.2012 19:49
ние сме хора а те извънземни.може да са искали да ни изучат.ако хората и извънземните се обединят ще сме най великата цивилизация.кръстоската между човек и извънземно.........................................................................
5
0
maria
maria
31.07.2011 13:43
Винаги съм вярвала в извънземните. Такава голяма Вселена, не може да сме само ние. И учените го знаят и то с доказателства. Но крият от човечеството.
7
0
Ради Чухлев
Ради Чухлев
26.06.2011 13:58
Едно трябва да е ясно, и то е твърде разбираемо и логично: Ако на планетата ни има чужда цивилизация, то тя е далеч, далеч по-еволюирала от нас. Следователно, ние не можем нито да осъществим контакт с тях, нито да разберем поведението им - разделя ни времето в еволюцията. Но и сред нас има хора, чиято сензативност е необременена от културната история на примитивната ни цивилизация. Това са хора способни на комуникация не само с чужда цивилизация, но и със самата природа. Тях няма да видите по медиите. Те не афишират способностите си, нито личностите си. Те нямат нищо общо със суетата на този свят. Не си блъскайте главите - няма да ги разберете. Но те могат.
9
0