Къде да пътува зодия Стрелец

Тибет

Нищо не учестява пулса на родените под знака на Стрелец така, както перспективата за пътуване до места, където не са били. Колкото е по-далечно мястото, към което ще пътуват, толкова е по-добре за тях.

В този случай са идеални екзотичните дестинации като Далечният Изток, Бали или Нова Зеландия. За Стрелците алтернативни възможности са Тайланд, Тибет, Корея, Израел, Бразилия, Аржентина, Венецуела и Чили.

Зодия Стрелец

Стрелецът толкова обича да пътува, че затрудненията, от които се оплакват останалите, за него са неразделна част от пътуването и дори му доставят радост.

Тайланд

Спътниците на Стрелеца са щастливи с човек като него, който като дете се радва на пътешествието. Той е енергичен, доста интелигентен и емоционален. Стрелецът иска да разбере колкото се може повече по време на пътуването си.

Екзотични острови

Имайки нужда от много умствена стимулация, Стрелецът изучава културата и историята на целта на пътуването си, много преди то да започне.

Тъй като езиците се отдават добре на родените под знака на Стрелеца, те тръгват на път подготвени със запас от основните думи, нужни за комуникация в непознатите места.

Стрелците се стараят да поддържат тялото си в атлетична форма. За тях мечтаната почивка е огромно небе, открити пространства и тъй като знакът е огнен, за предпочитане е място с топъл климат.

Хотелите, предлагащи участия във всякакви видове спортни забавления и програми, могат да привлекат вниманието на Стрелеца.

Повечето представители на зодията обичат конните спортове, затова и местата, където се предлагат, ще бъдат на първо място при избора на място за почивка.

Повечето Стрелци са доста пестеливи и икономични. Това качество в съчетание с авантюристичния им дух ги прави привърженици на почивка, изключваща скъпите хотели.

Те с удоволствие правят походи на дълги маршрути. Почивка на къмпинг или с палатка в гората - за тях е важен не луксът, а удоволствието от приключението и пътуването.

Стрелецът обича както морето, така и планината, така че ще е щастлив да прекара няколко дни с палатка и да спи под звездите на уединено място или на претъпкан къмпинг.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
мари-ан
мари-ан
28.03.2014 12:17
О да много точно :-)
0
0
Стрелкиня
Стрелкиня
25.06.2013 23:31
Аз лично предпочитам лукса пред палатката... :)
0
0
Един Стрелец
Един Стрелец
23.06.2013 02:11
Все едно е писано за мен!
3
0