Знаци на привличането: Как да разчетем езика на тялото

Знаци на привличането: Как да разчетем езика на тялото

Езикът на тялото може да разкрие повече от това, което човек в действителност иска да покаже. Прочетете за признаците относно привличането при мъжете, за да можете да откривате подобни издайнически знаци.

Джулия често се чудеше дали Люк наистина се интересува от нея. Нейните дни, прекарани в гимназията минаваха в мислене за Люк и за това дали той също мисли за нея по цял ден! Искаше й се да можеше да прочете неговите мисли и да разбере неговите чувства. Уви! Тя нямаше друга алтернатива, освен да чака и да се надява той да я покани на среща в събота вечер.

Има много други като Джулия, които биха се радвали да знаят какво става в съзнанието на момчетата, от които те се интересуват! Кой казва, че жените са сложно нещо? Мъжете също могат да бъдат толкова объркващи понякога! Е, в играта на любовта е полезно да сме снабдени с някои съвети, които да ни помогнат да открием любовен интерес. Има различни начини, чрез които можете да разберете признаците на привличането при мъжа. Разбирането на езика на тялото би помогнало на всяко момиче да прецени неговите основни мисли. Въпреки че няма универсални правила за всяка една връзка, ето няколко начина, по които да дешифрираме мъжкото привличане:

Основни признаци на мъжкото привличане

Първият начин, по който да прецените дали сте привлекли неговото внимание е контакта с очите. Когато човек е привлечен от вас, той ви гледа в очите. Той може да ви погледне от другия край на стаята или пък да ви гледа постоянно право в очите. Създаването на контакт с очите е един от начините, чрез които можете да разберете дали сте привлекли неговото внимание. Дълъг, продължителен поглед, с усмивка на лицето означава, че сте уловили неговия интерес и това е знак за романтично привличане!

Знаци на привличането: Как да разчетем езика на тялото

Разчитането на езика на тялото може да разкрие много интересни неща. Накланя ли се той твърде близо към вас? Стои ли твърде близо до вас? Ако често намира оправдания, за да бъде с вас и да се доближава по този начин, той всъщност казва, че намеренията му са повече от приятелски!

Той може да се опита да приглади ризата си или да прокара пръсти през косата си с широка усмивка. По този начин подрежда подсъзнателно дрехите си, защото иска да изглежда добре пред вас. Това са всички онези малки признаци на езика на тялото, които той може дори да не осъзнава.

Ако го наблюдавате отблизо, може дори да забележите внезапна промяна в маниерите му. Нуждата да бъде учтив е сигурен знак, че иска да ви впечатли. Приятел, който се превръща внезапно в джентълмен е сигурен знак, че е привлечен от вас! Мъж, който внимава с обноските си и държи вратата отворена за дамата показва, че е привлечен от нея и полага усилия, за да я спечели!

Дали той флиртува косвено с вас? Създаването на едва доловим физически контакт показва неговия нарастващ интерес към вас! Например, той може да сложи ръката си върху рамото ви по покровителствен начин или да държи ръката ви сдържано.

Наблюдавайки езика на тялото при мъжа, ще разкриете доста неща! Въпреки това, комуникацията е най-добрият начин за установяване на отношения. Тези знаци са индикация за това как той се чувства, но чрез ясна комуникация при всички положения ще ви е по-лесно да се опознаете. Остава да се надяваме, че обекта на вашите желания също ви харесва! Успех!

Рейтинг

5 4
4 6
3 7
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.05.2018 22:28
Кажете ми дали ме харесва?
0
0
куул гърл
куул гърл
16.06.2013 16:16
Помощ.Има едно момче в даскало което харесвам и знам че и той ме харесва(питах го) но незнам дали иска да сме гаджета или просто си играе с мен(аз съм 6ти клас и той е близнаци и както знаете те са много неразбрани)
2
6
Анонимен
Анонимен
14.05.2018 22:26
И аз харесвам едно момче. И аз мисля, че ме харесва, но не съм сигурна. Постоянно се грижи за мен, говори ми, намига ми.
0
0
Антоанета
Антоанета
10.06.2013 22:30
лошо е когато се бърка доброто възпитание с флирт :-)
16
1
NIkol
NIkol
21.01.2013 16:36
хахаха Румене ти си глупаккккк..
4
2
rumen
rumen
21.09.2012 11:56
Смятай :D Преди няколко дена бях в Университета и докато вървя и едно момиче не спря да ме гледа в очите и ми се усмихваше и аз я гледах , но не се усмихнах ;/ явно си е помислила че не проявявам интерес :( а беше много красива
5
0
Съни
Съни
18.07.2012 13:44
Момчета, прави сте. И жените не знаят какво правят през повечето време, но и вие не знаете какво правите понякога. Ако питате мен, има от всичко по малко и в двата пола. ;Д
0
0
Ангел
Ангел
19.06.2012 18:50
Уви, но в днешно време повечето жени не знаят какво правят. Смисъл, че пускат случайни и небрежни знаци, които се явяват фалшиви за мъжа! Съгласни ли сте?
5
0
Mr.FUNKY
Mr.FUNKY
25.10.2011 17:44
Да, съгласен съм, че повечето мъже не могат да различат знаците, за разлика от повечето жени. Успех на всички в любовта.
3
1