Най-нерешителните зодии
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Най-нерешителните зодии

Най-нерешителните зодии

Нерешителни зодии

Представителите на различните знаци на зодиака имат коренно различен характер. Някои от тях се отличават с невероятна смелост, други просто следват съдбата си и не смеят да вървят извън утъпканите пътечки.

Такива хора просто не могат да вземат решение и постоянно се допитват до съвета на свои близки, а също така и до съвсем непознати хора. И въпреки съветите те отново се затрудняват да вземат решение. А когато го вземат, се измъчват от съмнения дали са постъпили правилно.

Близнаци

Родените под знака на Овен са едни от най-решителните представители на зодиака. Те са инициативни и смели и трудно ще ги видите да се колебаят.

Телците лесно взимат решения, защото са умерени и никога не страдат от излишна емоционалност. Близнаци са известни като хора, които трудно взимат решения. Те се колебаят много, тъй като често сменят настроенията си. Нервната им система е лабилна и те винаги се чудят какво е най-правилното решение, особено когато се налага да действат бързо.

Нерешителност

Родените под знака на Рак трудно взимат решения, които са крайни. Те са склонни към това да вземат едно решение, а след това да го променят. След което отново се връщат към първоначалното си решение.

Лъвът, известен като царствен знак, често изпитва страх пред взимането на важно решение, което ще промени нещо в живота му. Той обича промените, но не и такива, които са непредвидими. Затова трудно взима решения, въпреки че околните не разбират това.

Деви са изтънчени и чувствителни, но имат рационален ум, който им помага да вземат правилните решения в точния момент. Везните винаги се колебаят при взимането на решения, те не могат да изберат кое е по-правилното за тях.

Отчаяние

Скорпионът лесно взима решения, той винаги е категоричен и с бързи реакции. Той е с добра интуиция и се ориентира бързо в ситуацията.

Стрелецът лесно взима решения, но преди да реши окончателно нещо, успява за кратко време да прецени всички „за” и „против”.

Козирог е знак, за когото разумът е над чувствата. Това му помага при взимането на решения. Водолеите също решават лесно, тъй като са уравновесени и смятат, че техните решения винаги са правилни.

Родените под знака на Рибите са прекалено емоционални. Те постоянно се чудят какво решение да вземат в каквато и да е ситуация и въпреки силната си интуиция се опитват да се вслушват в гласа на разума.

Така се получава силен сблъсък и често Рибите не могат да вземат каквото и да е решение. Обикновено това прави някой техен близък вместо тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 16
3 8
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Изпрати
Аз
Аз
29.02.2016 20:19
Само да кажа,че раците макар и много добри и позитивни хора,вземат ли едно решение то е окончателно и завинаги. Не знам защо сте написали,че са нерешителни и чести си менят мненията. Това въобще не е вярно...
13
8
Нина
Нина
13.07.2015 22:39
За девите много вярно.
6
2
ани
ани
29.06.2015 00:35
За овен и скорпион много вярно
14
1
скорпион
скорпион
14.04.2015 08:06
Точно вярно
6
1
Vezni
Vezni
18.02.2015 07:33
A kade e zodiq Vezni?
3
2
Вили
Вили
01.03.2015 18:42
"Везните винаги се колебаят при взимането на решения, те не могат да изберат кое е по-правилното за тях." - при девите.. Първо се чете, а после се задават въпроси. В случая - глупав въпрос!
13
3
коко
коко
20.01.2015 17:46
Много вярно за лъв и козирог
2
2
Рали
Рали
20.10.2014 10:49
Девите също.Аз не помня да не съм се посъветвала.Винаги питам близки и познати :)
5
1
Валентина
Валентина
29.04.2014 21:18
От мое име и името на всеки Лъв, когото познавам- драги автори, вие май сте били пияни по време на написването на тази "статия".
13
14