Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Хиромантия: Линията на сърцето и нейното значение

Хиромантия: Линията на сърцето и нейното значение

AdminAdmin
Администратор
658325
Хиромантия: Линията на сърцето и нейното значение

Линията на сърцето e много важна линия на ръката. Тя представлява хоризонталната линия над линията на разума – намира се в горната част на дланта, под пръстите.

Линията символизира всичко, свързано със сърцето, както физически, така и метафорично. Това е линията на емоциите. Тя представлява привличането между двата пола по естествени причини. Линията на сърцето трябва да бъде дълбока и ясна.

Линия на сърцето, която започва между палеца и показалеца, е възможно най-благоприятен знак, който показва спокоен темперамент. Тези хора са по-спокойни и тихи що се отнася до техните страсти.

Линия на сърцето, която започва от центъра на Юпитер, показва силно изразена гордост и следване на личните идеали. Мъж, който има такава линия е силен, на него може да се разчита и да му се има доверие, сигурен е в своите чувства; той вярва, че избраната от него жена ще бъде страхотна, благородна и знаменита. Такъв мъж има далеч по-малко любовни връзки от мъжа с линия, която започва от Сатурн.

Линия на сърцето, която започва от възвишението на Сатурн е знак за повече страст. Когато тази линия започва от високата част на възвишението, тогава този човек е много по-страстен и чувствен.

• Когато линията на сърцето има разклонения и едно от тях се разполага на Юпитер, а останалите са между палеца и показалеца, това е знак за щастлива и спокойна натура с много добра съдба; но когато тези разклонения се разпростират толкова широко, че едно от тях се намира на Юпитер, а другото на Сатурн – това показва колеблив характер и такъв човек няма да има щастливи брачни отношения поради неговия темперамент.

Още от хиромантия: Линиите на ръката
Линията на Съдбата
Линията на Марс
Линията на Брака
Линията на Здравето
Линията на Разума
Линията на Успеха
Линията на Живота
Пояса на Венера

Още от хиромантия: Пръстите и ръката
Палците и пръстите
Безименния Пръст
Средния Пръст
Показалеца
Възли на пръстите
Структура на ръката
Пръстите и пръстените
Големината на пръстите

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest