Защо предсказанията могат да сгрешат?

Защо предсказанията могат да сгрешат?

Човек, който сляпо разчита на Астрологията, под влиянието на невярна информация, която той използва, за да направлява живота си, може да бъде в голяма опасност! Ако е вярна, то тогава тя заслужава голямо внимание и проучване, за да бъде в полза на човечеството, но ако лъже, тя ще бъде причина за вземане на много направилни решения и загуба на време. Но най-лошо ще бъде ако лидер на някоя държава послуша погрешен съвет от консултиращи го астролози. Резултатът може да бъде разрушаване на живота на милиони хора. Това се е случвало често в по-древните времена. Дори цели държави могат да бъдат унищожени!

Грешни предсказания могат да се получат, когато астрологията не е добре познавана или е използвана невярна информация. Особено когато тази мистерия на древните науки е преминала през хиляди години. Астрологията е древна наука, по-древна отколкото повечето от нас осъзнават. Има доказателства, че нашите предци са познавали Астрологията още преди 27 000 години, преди унищожаването на 90% от световната флора и фауна в края на последния ледников период преди 12 000 години.

За провалът на предсказанията може да има няколко причини:

- непълна или погрешна информация за раждането (дата и време).

- След много години, графиката може да бъде написана грешно, или би могла да се тълкува погрешно от неопитен астролог / нумеролог.

- Нови планети биват откривани, а стари планети унищожавани всеки ден. Ние може да не знаем за съществуването на всички звезди и планети, които контролират съдбата ни. Изглежда, че няма физическо обяснение за това как звездите могат пряко да засегнат съдбата на детето в момента на раждането, в определен период от време. И дори ако планетите ни влияят, как можем да бъдем сигурни, че те са били именувани коректно и са им приписани правилните атрибути от правилните древни божества?

- Всеки човек има свободна воля. Той има силата да избере един или друг път или да направи нещо, с което да промени съдбата си. Свободната воля винаги ще е решаващ фактор в живота. В такива случаи предсказанията, базирани на данните от раждането, могат да бъдат тълкувани погрешно или могат да бъдат отдалечени от наблюдаваните събития.

Астрологията разкрива тенденции или вероятности определени събития да се случат. Един добър астролог никога не би казал, че е 100% сигурен. Той ще каже, че дадено събитие е много вероятно да се случи, или почти със сигурност ще се случи, или че то вероятно няма да се случи.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
гери
гери
11.06.2013 13:08
не се сбъдват,защото се намесват по-висши сили!
0
0