sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Професии, подходящи за зодия Близнаци

Професии, подходящи за зодия Близнаци

Работа за Близнаци

Извлeчете максимума от вашите зодиакални черти на знака, за да си изберете подходяща професия и да постигнете финансов успех.

Близнаците са добре приспособими към професии, в които са подчертани вербалните умения, писането, научните изследвания и комуникацията. От всички знаци на Зодиака, Близнака е може би най-социалния и гъвкав служител.

Писане

Те мразят повтарящата се работа и не са подходящи за професии, изискващи застояване на едно място. Те са склонни да избират кариера, която осигуряват социален контакт и връзки. Те са склонни да променят професията си много пъти. Желанието да опитат още веднъж ги довежда до целите им.

Близнаците трябва да имат много възможности за избор, както и възможността да изразят своите идеи. Те не са в състояние да останат на едно място прекалено дълго.

Журналист

спане на работа

Естествено любопитен, Близнакът ще иска да стигне до дъното на всяка история или идея. Това ги прави идеални за професията на журналиста. Те са прекрасни писатели и могат да ангажират читателя с убедителен глас. Няма да оставят нито един камък необърнат и фактите ще бъдат проверени щателно. Някои от тях буквално ще отидат до края на Земята, за да намерят своята история. Като деца те вероятно са били омазани с мастило.

Преводач

Близнаците са много опитни в езиците, знаейки най-малко два. Тези сладкодумни дяволи са с много ясна дикция и имат таланта да владеят изкуството на превода. Те са в състояние да работят доста бързо и да мислят бързо, което е необходимо за тази професия.

Учител

Радио и телевизионни водещи

Представителите на този знак обичат да говорят, те са живи и забавни, и владеят изкуството на разговора. Те се чувстват добре в много социални ситуации, и никога не им липсват думи. Това ги прави подходящи за сферата на радиото и телевизионните предавания. Единственото предизвикателство, което стои пред тях е да знаят кога да спрат и да дадат на гостите си дума. Близнакът е естествено любопитен човек, който постоянно се стреми да знае и да разбира.

Връзки с обществеността

Близнаците са много пъргави и се изстрелват като куршуми. Те могат да бъдат манипулативни и са талантливи говорители. Това прави професията връзки с обществеността перфектна за тях. Ако те трябва да организират събитие за набиране на средства те ще се справят с многото задачи с усет и ентусиазъм.

Писател

В офиса те се считат за социопати, но в света на издателство, те са блестящи писатели. Близнаци има ухо за клюките и могат да превърнат това в своя работа. Бъдете внимателни какво разкривате пред Близнаците, за да не се превърнете в герой на роман!

Специалист Маркетинг

Дали проследяване на покупателните навици на потребителите или създаване на рекламна кампания, тази област е много подходящa за големите идеи на Близнаците. Те са очаровани от поведението и навиците на хората, човешката природа и статистиката. Те също така са много добри в продажбите и презентациите и изкуството на убеждаването.

Учител

Това е най-типичната работа за Близнаците. Те обичат, да говорят по цял ден, да четат книги или да правят тестове по цяла нощ и да предават знания на младите, те са впечатлителни умове. Те имат способността да оказват влияние на малките деца, както и да ги учат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
c.f.
c.f.
13.04.2015 18:04
до "двулични близнаци" т.е. вторият коментар. Явно някъде си прочел/а, че близнаците имат двойнствен характер, което си го разтълкувал/а като двулични, да ама не. Това означава, че много бързо можем да си променим чувствата. Лично аз като близнак никога не съм била двулична и това, че като ни се доверяват правят лошо- не е вярно, до сега никога не съм разказвала тайната на някого на друг човек. *Лично аз говоря за самата себе си, но имам и други приятели които също са близнаци и са като мен *. Все пак не се опитвам да променям начина на мислене на никого, просто казвам това което аз смятам, че е вярно като представител на зодията.
8
0
N.S.N
N.S.N
10.01.2014 10:15
а рапьр може ли да се стане
5
1
65322
65322
03.01.2014 00:44
Просто завиждате ,че Близнаците си празнуват рожденния ден началото на лятото
12
0
нини
нини
27.08.2013 19:48
а не ви харесват близнаците защото те казват самата истина затва и не можете да го приемете
11
1
телеца не се закачай
телеца не се закачай
27.08.2013 19:45
Абе ти си момчето което харесвам е телец и се разбираме супер
0
0
Ваня
Ваня
29.07.2013 08:59
Най-добрата зодия за приятели,но самите хора не са полезни за себе си.
2
2
Веси
Веси
26.07.2013 18:30
Коментарът на *бе ме* е много правилен. Всичко си е от човека, не зависи от зодията. Аз съм водолей, а най-добрата ми приятелка е близнаци и си е много готина. Тя е другото ми аз ;]
2
0
зора
зора
18.06.2013 12:39
Абе да ви кажа почти всички мои приятели са Близнаци.Обичам да се сприятелавам с такива хора с тях никога не е скучно. Никога приятел Близнаци не ме изоставял.
5
0