sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Професии, подходящи за зодия Скорпион

Професии, подходящи за зодия Скорпион

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k982
Зодия Скорпион
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Скорпионът е изявен индивидуалист, който е роден да бъде лидер. Той не зачита общественото мнение и традициите и не обича да се подчинява.

Скорпионът се изявява добре в професии, в които може да работи самостоятелно. Затова за него са подходящи професии, които му дават възможност да бъде независим.

За него е важно не толкова да поема командването на хора, колкото той самият да не се намира под командването на някой друг. С началниците си Скорпионът не се разбира добре, защото има винаги собствено мнение по всеки въпрос.

Джетове

Много Скорпиони избират професии, които са свързани със сериозен риск – спасители, планински спасители, пожарникари, каскадьори, гмуркачи, автомобилни състезатели.

Подходящи професии за хората, родени под знака на Скорпиона, са психолог, психиатър, юрист, разузнавач, полицай, химик, механик.

За Скорпионите са подходящи и професии, свързани с морето – капитан далечно плаване или моряк, а също така водолаз. Скорпионите имат способности в сферата на получаване на анализ на информация и на планиране.

Скорпион

Скорпионите блестят в професии, които са свързани с тайни и анализ на ситуациите, както и с разследване на загадъчни случаи. Затова за тях е подходяща професията на криминалист, прокурор, политик, детектив, социолог и психолог.

За Скорпионите са подходящи и професии, свързани с работа с бази данни. За Скорпиона е важно работата му да е свързана с динамика и с пътуване.

Скорпионите-мъже изобщо не искат да работят нещо, свързано с мода и дизайн. Жените, родени под знака на Скорпиона, ще се чувстват много зле в ролята на секретарки или коафьори.

За жените, родени под този знак, са подходящи професии, свързани с деца. За Скорпионките са подходящи професиите на медицинска сестра и детска учителка.

Скорпионите обичат да общуват и затова с удоволствие ще приемат работата на преводачи.

Скорпионите могат да се представят като много добри предприемачи. Те са целеустремени, не се страхуват от неуспеха и не се притесняват да поемат рискове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 4
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ivanka
ivanka
08.03.2014 02:06
Всичко това е вярно за нащта си зодийка макар да не сам юрист бих могла да бъда абе,какво да ви кажа скориона сие скорион
0
1
Монито
Монито
20.02.2014 08:00
Абсолютно вярно..и аз ще съм юрист. Остави другото ами ме теглеше да ставам криминалист...еее скорпионът си е скорпион.
2
0
Нина
Нина
16.09.2013 14:07
Юрист (: Без да искам съм си улучила професията (:
5
0