sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Професии, подходящи за зодия Телец

Професии, подходящи за зодия Телец

Професии за Телец

Хората, родени под знака на Телец, имат заложби да бъдат добри бизнесмени. Те са педантични и много прецизни в действията си, свързани с важни неща.

Любовта им към реда също им помага много в работата. Телците винаги контролират ситуацията, а освен това работят лесно с цифри и документи.

Търговията не е от най-подходящите сфери за тях, но дори и там те могат да блеснат, ако тя е свързана със сферата на храненето или със създаване на красив и уютен интериор.

Работа

Родените под знака на Телеца имат златни ръце, затова могат да вършат различни дейности. Те стават блестящи хирурзи, инженери и изобретатели.

Телците могат да бъдат перфектни журналисти, тъй като са свикнали да имат доверие само на реалните факти. Телците успяват да постигнат много, ако се посветят на професия, свързана със селското стопанство.

Любовта към изкуството прави Телците перфектни музиканти и архитекти, от тях се получават превъзходни актьори, хореографи и режисьори.

Зодия Телец

Важните за контакт с хората качества като остроумие и умение красиво да се изразяват правят Телците подходящи за професията на телевизионни водещи и конферансиета.

От човек, роден под знака на Телец, се получава перфектен офис мениджър, тъй като родените под този знак могат да организират всичко по най-добрия начин.

Социалната сфера дълбоко вълнува Телеца, затова той може да се представи блестящо и в ролята на социален работник. От родените под този знак се получават много добри психолози.

Телците не могат да се изявят добре в професии, където се изисква прекалена динамика и необходимост от бързо взимане на решения.

Телците могат да поемат големи обеми от работа, но тя трябва да е съчетана с възможност за достатъчно добра и продължителна почивка.

Програмирането е сфера, която увлича Телеца, тъй като той се отдава на една от големите си страсти - виртуалните игри.

Телецът бързо се издига по кариерната стълбица, защото е перфектен изпълнител и никога не изпуска сроковете, поставени му от по-висшестоящите от него в работата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мая
Мая
18.03.2014 21:11
Вярно - направо перфектни / остава да бъдем оценени/ ....
18
0