Съдбата на зодия Козирог

Съдбата на Козирог

Козирозите трябва да запомнят, че не трябва да се оставят никога събитията да ги изненадват. Житейският им урок е да разчитат повече на себе си, отколкото на помощта на другите.

Козирогът носи в себе си честолюбие, амбиции за напредък и издигане. Той е последовател на максимата - "Бавно, но сигурно". Носителите на този зодиакален знак са способни на упорит труд и са много изобретателни.

Те са съсредоточени и не обичат да разпиляват времето си. Оползотворяват всяка секунда от времето си, за да изпълнят поставената цел. Заветната им цел е да завоюват нещо голямо в живота.

Козирог

Спокойно можете да се доверите на Козирог, но не забравяйте, че те преценяват другите доста строго и не прощават лесно. Злопаметни са, но рядко се сещат за отмъщение. Не са особено отзивчиви, а в личните си взаимоотношения са по-скоро въздържани и хладни.

Не обичат да се месят в чужди работи и не допускат някой да се меси и в техните. Умеят да пазят тайна. Козирозите са хора на разума, умът им винаги е нащрек. За жалост Козирозите виждат по-скоро песимистичната страна на живота и макар на пръв поглед това да не личи, те са крайно чувствителни.

Представителите на този знак са предпазливи, самовлюбени, а понякога показват и войнствен характер.

Зодия Козирог

Козирогът трябва да се научи да преодолява своята гордост, суета, егоизъм и съмнения. Житейският път на хората, родени под този зодиакален знак са изпълнени с препятствия и трудности. Често пъти те сякаш се раждат с ума на възрастни и затова често са по-сериозни и затворени.

Не се вписват лесно в непознати компании и им коства много усилия да се преструват на любезни. Тези хора сякаш са поставят някаква броня, но дълбоко в сърцето си копнеят да бъдат разбирани и обичани. Несравними са що се отнася до издръжливостта и дори трудностите им доставят някаква странна горчива радост.

Областите, в които биха могли да намерят успешна реализация са свързани с организация, планиране, управление, финанси, архитектура, строителство, счетоводство и контрол.

Добри професии за Козирога са директори, мениджъри, ръководни кадри, политици, инженери, архитекти, администратори, счетоводители, редактори или строители.

Виж повече

Рейтинг

5 78
4 80
3 35
2 24
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (61)

Изпрати
мими
мими
11.06.2013 23:57
Вярно е! А още по-вярно е,че сме хубави хора козирозите!
6
1
козирог
козирог
10.06.2013 10:14
Абсолютно точно и вярно!
1
1
Вилка
Вилка
07.06.2013 11:17
Абсолютно вярно за характера им, постоянни, трудолюбиви, издръжливи, бавно и постепенно устремени към целта. Не обичат да разкриват чувствата си.
6
0
ирина
ирина
29.05.2013 13:39
Всичко е много вярно и в 95 % отговаря на моя живот, с изключение на това че ми липсва като черта кариеризма, но пък за сметка на това повечето Козирози са такива
1
1
явертъ
явертъ
28.05.2013 16:24
Има верни елементи но не съм съгласна че козирозите не били отзивчиви или им е трудно да бъдат любезни...въпрос на личности черти е и на възпитание...егоистични и груби хора има от всяка зодия!!!!! за мен обаче козирозите са една от най-неразбраните зодии...повечето астролози интерпретират негативно чертите им..материалисти, кариеристи, злопаметни, студени и какво ли не....
9
0
dora
dora
16.05.2013 13:39
точно,много точно!!!
2
0
анонимен
анонимен
15.05.2013 09:00
...........ами хубави хора сме козирозите
1
0
Magnitic
Magnitic
08.05.2013 15:51
И на мен ми пасна идеално
1
0